Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde beşinci sezon yayın tarihi netleşti!

Yasak Elma dizisinde beşinci sezon yayın tarihi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi hayranı Yasak Elma’nın beşince sezonda hikayenin nasıl olacağını çok merak ediyor. Şahika karakterinin ayrılmasının ardından dizinin hikayesinde büyük boşluk olacağı düşüncesi vardı. Ancak yapılan transferler ile bu boşluk dolduruldu.

Nesrin Cavadzade’nin yanı sıra, Erdal Özyağcılar, Günelay Kalkan, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir diziye veda eden isimler oldu. Yasak Elma beşinci sezona başlarken önemli karakterlerini kaybetti. Ancak yeni dönemde hikaye Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın üzerine kurulacağı için büyük bir değişimi de göreceksiniz.

Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisindeki başarısının ardından Kumru olarak hikayeye dahil oldu. Yasmin Ermin, Kumru’nun arkadaşı Canan karakterine hayat verecek. Ayrıca Mucize Doktor başarısından sonra Murat Aygen’i de Doğan karakterinde izleyeceksiniz.

Yasak Elma dizisinde beşinci sezon yayın tarihi netleşti! 8

Yasak Elma’nın beşinci sezonunun başlama tarihinin 13 Eylül olduğunu yazan gazeteci Birsen Altuntaş, son bir değişiklik olmazsa dizinin kısa süre sonra ekranda olacağını belirtiyor.

Fox TV’nin yeni sezonda yine büyük reytingler beklediği projenin hikayesi de izleyicilere bir hayli farklı gelecek.

Dizinin çekimlerine başlandı. Ekip yaz tatilinin ardından dün bir araya gelerek ilk sahneleri çekti. Hasan Ali, Zehra karakterleri patlamada ölecek… Feride şehri terk edecek ve Kaya karakteri de senaryo gereği yurtdışına çıkacak. Böylece ayrılan dört isim de netleşmiş olacak.

Yasak Elma dizisinde beşinci sezon yayın tarihi netleşti! 9

Dizide ayrıca Gülnaz karakterinde Gizem Denizci’yi de 112. bölümden itibaren izleyebileceksiniz… Denizci, Adana’dan gelen Ömer’in babasının hemşiresi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yasak Elma dizisinde Ömer’in babası ve Doğan’ın sevgilisi Arzu karakterleri için ise oyuncu arayışları devam ediyor.