Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da duy sesimizi ey senarist!

Bir Zamanlar Çukurova’da duy sesimizi ey senarist!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 66 bölüm geride kaldı. 3. sezona da etkili bir başlangıç yapan dizinin hikayesi hızlı akmaya devam ediyor. Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin’in diziden ayrılacağının da ortaya çıkması herkesi fazlası ile üzdü… Dizi hayranları 71. bölümde ölerek diziden ayrılması beklenen Hünkar karakterinin başına ne geleceğini merak ediyor.

atv’nin sevilen dizisiyle ilgili sosyal medyada zaman zaman esprili mesajlar da yayınlanıyor. Senaristlere bir anlamda uyarı niteliği de taşıyan bu esprili mesajlardan bazılarını haberimizde bulacaksınız.

Yılmaz’ın sürekli Züleyha’ya söylediği ‘yeni sayfa açma’ teklifine izleyici esprili bir yaklaşımda bulunuyor. Bir dizi hayranı, “Yılmaz sürekli yeni bir sayfa açalım diyorsun, ulan defter bitti defter” diye yazdı. Bir başka izleyici ise “Yeni bir defter alırlar” diye yorum bıraktı. “Yılmaz o defteri herkese açtı maşallahı var” notu ise bir hayli gülümsetti.

Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakterine yönelik de izleyicilerin esprili bir mesajı var. Bir dizi hayranı, “Senarist bey, lütfen Behice hanımı uhuletle ve suhuletle susturur musunuz.. Daha fazla konuşmasın” diyerek güldürdü. Dizinin bir başka hayranı, “Behice öyle bi bağırıyor ki, sus be kadın diyesim geldi” notunu yazdı.

Yılmaz ve Züleyha’nın kaçma mevzusuna da izleyicilerden esprili yorumlar geldi:

“Arkadaş kaçıyorsun sanki tatile gider gibi hazırlanıyorsun. Kaçsana gecenin bi köründe.”

“Yahu biliyoruz işte kaçamayacaklar. Dram yapmayın boşa. Yani merak bile etmiyorum nasıl kaçamadıklarını. Ben şimdiden Hünkar’ın yaklaşan ölümüne üzülüyorum.”

“Senarist, Züleyha ile Yılmaz’ı bir türlü mesut edemedin.”