Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok ağır sorular!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok ağır sorular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 3. sezonuna geçtiğimiz gün başladı ve hayranları güçlü geri dönüş yapan diziye sımsıkı sarıldı… Adana’da çekimleri devam eden dizinin hikayesine Nazan Kesal’ın Sevda Çağlayan ve Furkan Palalı’nın da Fikret Fekeli olarak katılmaları da diziye büyük bir dinamizm kattı.

atv’nin sevilen dizisinin 64. bölümü büyük heyecana sahne oldu. Reytingleriyle de iyi bir geri dönüşe imzasını atan dizi rakibi Mucize Doktor ile başa baş yarışabileceğini de gösterdi. Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz da Adnan’ın kendi oğlu olduğu gerçeğini öğrendi.

Dizinin yeni bölümü daha da büyük bir heyecana sahne olacak. Yılmaz’ın Züleyha’yı suçlayan sözleri ve soruları izleyicilerin de canını yakacak. Yılmaz çok zor sorular soruyor.

İşte dizinin 65. bölüm fragmanına yansıyan o sorular:

“Benim öz oğlumu benden saklarken, nasıl yüzüme baktın?”

“Bana hiç mi güvenmedin?”

“Sana, çocuğuma sahip çıkamayacak kadar aciz miyim ben?

“Hiç mi demedin, Yılmaz bizi korur diye?”

“Neden korktun?”

İşte bu sorular yeni bölümde can yakacak… Yılmaz, oğlunu Demir’den almak için büyük bir savaş mı başlatıyor? Yine kan mı dökülecek? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olaylar daha da karışıyor. Yeni bölüm çok farklı heyecanları da beraberinde getiriyor. Videodan dizinin 65. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.