Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde hüzünlü ayrılık ve büyük sürpriz!

Sen Çal Kapımı dizisinde hüzünlü ayrılık ve büyük sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranında yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin enerjilerinin yüksek olması hayranlarını da diziye iyice bağlıyor… İki ünlü ismin uyumlu birlikteliği, yeni bir dizi çifti doğurdu.

Reytingleriyle de başarısını kanıtlayan Sen Çal Kapımı dizisi, rakiplerinin ekrana gelmeye başlamasına rağmen güçlü konumunu sürdürüyor. Dizinin eğlenceli hikayesinde şimdi hüzün zamanı. Dizinin yeni bölümünde Serkan ve Eda’nın ayrılıkları büyük bir hüzün de yaşatacak. Eda ile Serkan arasındaki sözleşme bitti. Artık Serkan ile Selin’in birleşip birleşmeyeceği meselesi gündemde…

“Hayatımda unutamayacağım haftalar yaşattın” diyen Eda, Serkan’a teşekkür ederek, hüzünlü bir vedada bulunacak. Serkan, Eda’nın İtalya’ya gitmesini istemiyor ve yolda onu durduruyor. Serkan’ın “Eda gitme” sözlerinin ardından Eda, “Bana kalmam için tek bir sebep söyle Serkan” diyor. Serkan ise bombayı patlatıyor, “Sana deli gibi aşık oldum”..

Sen Çal Kapımı dizisinin 11. yeni bölümünden 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün yine çok heyecanlı olacağını anlatan sahneler geliyor. İşte 23 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı 11. bölüm 2. fragmanı: