Ana sayfa Dizi Fragmanları Atv’nin Gençliğim Eyvah dizisi yaşam savaşı veriyor!

Atv’nin Gençliğim Eyvah dizisi yaşam savaşı veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah dizisi, pazartesi akşamlarının en zayıf halkası olarak dikkat çekiyor. Yaz ekranında izleyicileri eğlendiren ve dram sahneleriyle de hüzne boğan Gençlğim Eyvah, yolculuğuna devam ediyor.

Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 15. yeni bölümü 21 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de atv’de yayınlanacak. Dizinin Yasak Elma, Sefirin Kızı ve Çukur ile rekabet edemeyeceği, geçtiğimiz 2 hafta elde ettiği düşük reytingler ile ortaya çıkmıştı.

Atv’nin dizinin arkasında ne kadar duracağı merak konusu… Gençliğim Eyvah dizisinin 15.bölümünden yeni görüntüler ise ortaya çıktı. “Nasıl bir deliliktir sevdiğinden vazgeçebilmek?”

Arif ve Zekeriya’nın yirmi beş sene önce Bodrum’daki Kebapçılar Kongresi’nde oda arkadaşları olan Yakup çıkagelir. Arif ve Zekeriya’nın İtalyan kızlarla olan ilişkisini bilmesi bir yana, boşboğaz bir adamdır Yakup… Arif ve Zekeriya’nın eşlerinin yanında bir pot kırmadan önce Yakup’u bir an önce göndermesi gerekmektedir.

Azra’yı kaybetmesi bir yana, yaptığı fedakârlıktan habersiz olan ailesi ve sevdikleri Ahmet’e sırt çevirmiştir. Bir tek Çağla onu yalnız bırakmamakta, destek olmaktadır. Ama bir de üzerine Azra’yı Zola’ya isteyecekleri haberi gelince Ahmet tamamen yıkılır.

İşte Gençliğim Eyvah 15. bölüm 2. fragmanı: