Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Furkan Palalı olayı büyüdü, çekimler durdu!

Bir Zamanlar Çukurova’da Furkan Palalı olayı büyüdü, çekimler durdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 3. sezonunda başarılı gidişatını sürdürüyor. Tüm kategorilerde reyting birinciliklerini bırakmayan dizi, Bir Zamanlar Kıbrıs’ın gelişinden de hiç etkilenmedi…

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hülya Darcan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 100. bölümde sezon finali yapması bekleniyordu. Ancak sezon finalini de etkileyebilecek bir gelişme yaşandı… Dizide Fikret karakterine hayat veren ve 3.sezonun başında yapıma katılan Furkan Palalı’da koronavirüs tespit edildi.

Adana’da yoğun bir şekilde çekimleri devam eden dizinin setinde yaşanan bu talihsizlik üzerine tüm ekibe testler yapıldı.Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de dizinin setinde çekimlere ara verildi.

Son dönemde koronavirüs vakalarının dizi setlerinde daha yoğun şeklide görülmeye başlandığı da biliniyor. En son geçtiğimiz gün Gönül Dağı dizisinde benzer bir olay yaşanmıştı.

Furkan Palalı’nın Adana’da otel odasında kendisini karantinaya aldığı, dizinin tüm ekibinin de test sonuçlarını beklediği ortaya çıktı.

Çekimlerin ne kadar duracağı önemli, zira dizinin 100. bölüm itibari ile sezon finali yapması bekleniyordu. Koronavirüs sokunu, bakalım sezon finalini etkileyecek mi?