Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da Hande Soral daha gelir gelmez başrol oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hande Soral daha gelir gelmez başrol oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yüksek reytingleri ile göz dolduran bir yapım. 3. sezonu devam eden dizinin yeni bölümleri büyük bir heyecana sebep oluyor. Her hafta yeni bölümü bekleyen izleyiciler, 4 Şubat Perşembe günü ekrana gelecek olan 82. yeni bölümü de merakla beklemekte… Dizinin bu bölümünde Demir ile Ümit arasında yaşananlar herkesi şaşırtacak.

Hande Soral, diziye daha yeni geldi belki ama şimdiden hikayeyi birbirine katmayı başardı. Çukurova’ya Ümit karakterinin yakıcı etkisi düştü. Ümit aslında Fikret’in aşkıydı ama farklı bir yöne doğru gitmeye karar verdiler. Demir ile aşk yaşamaya başlayacak olan Ümit karakteri, birçok şeyi değiştirecek.

Hande Soral, ise daha 2 aydır yer aldığı ve birkaç bölümdür göründüğü dizide resmen başrolü kapmış oldu… Dizinin hayranları bu tür yorumları sosyal medyada yazıyor. Özellikle de Fikret ve Ümit karakterlerinin üzerine yıkılmakta olan hikayeye dikkat çekiyor.

Dizi hayranları Demir ile Ümit karakterlerinin aşkının başladığını 82. bölüm fragmanındaki öpüşme sahnesinden zaten fark edecekler. ikili yeni bir aşka yelken açarken, Fikret ise Müjgan ile aşka başlayacak. Fekeli, yeğeni Fikret’in derdini anlamaya çalışırken, Züleyha karakterinin neler yapacağı da merakla bekleniyor.

Tabii ki Ümit karakterinin Demir’i kendisine neden aşık ettiği konusunun da detayları merakla bekleniyor. Çünkü bu karakter yanında bir sırla Çukurova’ya geldi. Bu sır ortaya çıkınca karakterin amacı da daha çok belirginleşecektir.

İşte 4 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 82. bölümden ilk fragman: