Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisindeki adı belli oldu, hikaye de bir anda değişti!

Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisindeki adı belli oldu, hikaye de bir anda değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi, pazartesi akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya devam ediyor. Ancak Neslihan Atagül ile Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından dizi artık eski hikayesinden de çok uzaklaşacak… Tuba Büyüküstün dizinin 37. bölümünün final sahnesinde yer almış ve hayranlarını da bir hayli heyecanlandırmıştı.

Tuba Büyüküstün’ün diziye gelmesi reytingleri bir miktar yükseltti ama çok büyük bir yükseliş değildi. Yine de yeni bölümlerin başka bir hikaye olarak ekrana geleceği düşünülür ise dizide önemli gelişmeler yaşanacaktır ve bu durum da izleyicilerin heyecanının artmasını sağlayabilir.

Tuba Büyüküstün’ün dizideki ismi de çok merak ediliyordu. Sefirin Kızı’nın 1 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan 38. yeni bölümü için yayınlanan fragmanda Sancar Efe sordu ve bu gizemli kadın da isminin “Mavi” olduğunu söyledi… Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine Mavi karakteri ile katılmış oldu.

Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisindeki adı belli oldu, hikaye de bir anda değişti! 1

Dizide Sancar’ın Nare’nin gidişinden sonra Mavi’ye sıkı sıkı sarılması ve aralarında hemen bir yakınlaşma meydana gelmesi de izleyicileri bir hayli şaşırtacaktır.

Sefirin Kızı dizisinin 38. bölüm fragmanı aslında yapımın bambaşka yeni bir hikaye ile yoluna devam edeceğinin de işaretlerini veriyor. Tabii ki Sefirin Kızı’nın yan karakterlerinin hikayesinin yanında bir de Sancar ile Mavi’nin farklı bir hikayesini izleyeceksiniz.

İşte Sefirin Kızı’nın 38. bölüm fragmanı: