Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 108. bölümde Ömer köşeye sıkıştı!

Teşkilat dizisi 108. bölümde Ömer köşeye sıkıştı!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, Pazar akşamı yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekrana geldi.

Teşkilat’ın 108.Bölümde Neler Yaşandı ? Ekip, karadan ve havadan düşmanın yoğun bir şekilde baskısı altındayken Neslihan masa başında tüm gücünü kullanmak için harekete geçti. Türk savaş uçaklarının bölgeye gitmesinin ardından ekip sağ salim bir şekilde Kambur’u da alarak ülkeye dönmeyi başardı.

Örgüt tarafından sözde komutan olarak ilan edilmesi planlanan Kambur, basının önüne çıkarılarak bundan böyle Türkiye’ye yaptıklarından dolayı bağımsız Türk mahkemelerinde hesap vereceği ilan edildi.

Şirketin üst kademelerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olan Neslihan ve Ömer, Çetin meselesini de çözmek için yeni bir planı devreye soktu. Neslihan, babası ve geçmişi hakkındaki soruların cevaplarını tek tek öğrenmeye başladı. Babası Albay Nazım’ın Türk Birliği davasını devam ettirmek için hızla çalışmalara başladı.

Şirketin, örgüte teknoloji transferi yapacağı istihbaratının tüm aşamalarını öğrenmek için Kambur ve Çetin’i kullanarak operasyon başladı. Ancak Çetin kendini kurtarmak için örgüte yapılacak olan silah sevkiyatı ile ilgili tüm bilgileri ele geçirerek Ömer’i köşeye sıkıştırdı.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.