Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da ‘keşke daha çok olsa’ dedirten durum!

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘keşke daha çok olsa’ dedirten durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimlerine devam edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, geçtiğimiz hafta 3. sezonuna başladı. Dizinin izleyicileri biraz durağan bir bölüm olsa da aylar sonra yeniden buluşmanın keyfini yaşadı.

atv’nin iddialı dizisinin reytinglere de geçen sezona göre düşük olsa da bu sezon için çok iyi denebilecek oranları yakalaması izleyicinin diziye tutuklu kaldığının da bir işaretiydi…

Bir Zamanlar Çukurova’ya Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın katılmaları da çok iyi sonuç verdi. Dizinin yeni sezonunun Hünkar ve Sevda sahneleri ile çok konuşulacağı, izleyicilerin bu sahnelerde ekrana kilitleneceği de artık kesin…

Nazan Kesal’ın gelişi en çok da Vahide Perçin’e yaradı. Usta oyuncu karşısında kendisine daha büyük şevkle oynama fırsatı bulan bir meslektaşını bulmanın keyfini yaşadı.

Bir Zamanlar Çukurova'da 'keşke daha çok olsa' dedirten durum! 7

İki usta oyuncunun karşılıklı sahnelerindeki etkileyicilik dizi hayranları için de yeni bir deneyimdi. Aralarında çok iyi bir enerji tutturan Perçin ile Kesal, uyumlu halleriyle de göz doldurdu.

İzleyiciler en çok da ‘keşke Hünkar ve Sevda karakterleri için 3. sezonda bol bol karşılıklı sahne yazılsa’ diye içlerinden geçirdi.

Üniversite yıllarından arkadaş olmalarının da getirdiği bir samimiyetin de aralarındaki enerjinin yüksek olmasının sebebi olduğunu hemen hatırlatalım.