Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da kimsenin beklemediği oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’da kimsenin beklemediği oldu!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının sevilen atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da haftalardır devam eden savaş rüzgarları gitti. Bunun yerine Adana’ya barış rüzgarları geldi. Bu barışın kalıcı olma ihtimali de yüksek. Yani izleyicilerin bekledikleri gibi büyük savaş değil, büyük barış dönemi yaşanacak. Demir ile Yılmaz arasındaki işbirliği de iki düşmanı birbirine yakınlaştıracak. Bunun nasıl sonuçlar doğuracağı da merak konusu oldu.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ya bu hafta Demir ve Yılmaz’ın barış içindeki işbirlikleri damga vuruyor!  Ercüment’in davasını gönülsüz de olsa işbirliği içinde tamamlayan Demir ( Murat Ünalmış) ve Yılmaz ( Uğur Güneş ) , girdikleri barış yolunca yeniden işbirliği yapıyor!

Fekeli ( Kerem Alışık )’ nin adeta önüne düşen bir bilgi ile, Çukurova’da yaşanan gelişmeler, iki aileyi yeniden birlikte harekete geçiriyor. Hatta Demir ve Yılmaz kendilerini ortak olarak buluyor.

BARIŞ RÜZGARI MÜJGAN’DA FIRTINALARA NEDEN OLUYOR

Bir Zamanlar Çukurova'da kimsenin beklemediği oldu! 8

İki ailenin yakınlığı hatta, zorunlu konuşmalar için çat kapı biraraya gelişleri, Müjgan ( Melike İpek Yalova )’ı yeni bir sinir krizinin eşiğine getiriyor. Behice ( Esra Dermancoğlu) ve Fekeli’nin tüm nasihatleri de boşa gidiyor, Müjgan Yılmaz’ın bu barışa Züleyha ( Hilal Altınbilek ) için evet dediğini söylemekten de bu konuda tartışmaktan da vazgeçmiyor.

Züleyha’ya karşı savaşını açık açık ilan eden Müjgan, dernek toplantısında da Züleyha ve Hünkar ( Vahide Perçin )’ın karşısına çıkarak, savaşına sosyal hayatta da devam edeceğini gösteriyor.

GÜLTEN VE ÇETİN MURADINA ERECEK AMA GAFFUR’UN İŞİ ZOR

Bir Zamanlar Çukurova'da kimsenin beklemediği oldu! 9

Çalkanltılı günler sona erince, sıra Gülten ( Selin Genç ) ’in düğününe de geliyor. İki ailede de kız isteme ve söz telaşı başlıyor. Züleyha, Gülten için gelinlik hazırlığına girişirken, Saniye ( Selin Yeninci ) bohça alışveriyine çıkar. Ancak Gaffur ( Bülent Polat ) ’un büyük sırrını öğrenerek eve döner! Saniye’nin dünyayı başına yıkan gerçekler, ilk kez Gaffur’u da büyük bir pişmanlık içine sokacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova Perşembe 20:00’de ATV’de.