Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha öyle bir plan kurdu ki herkesi şaşkına çevirdi!

Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha öyle bir plan kurdu ki herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, finale doğru adım adım yürüyor. Dizi, 4. sezonuyla da ekranda ve kemik bir izleyici kitlesi tarafından Perşembe akşamları merakla izleniyor. Sadık izleyiciler, diziyi bırakmaya pek niyetli olmasa da yavaş yavaş yapımın sonuna gelinmekte.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizinin bu hafta 128. bölümü yayınlandı. Heyecanlı bir bölümle ekrana gelen dizi, beklenmeyen gelişmelere sahne oldu. Sosyal medyada bölüm #TehlikeliSular etiketiyle günün en çok konuşulanları olmayı da başardı.

Züleyha’nın yollarını ayırdığı Hakan’ın gerçek kimliğini herkese açıklaması, dizinin yeni bölümüne damgasını vuran olaydı. Ancak ardından gelen bir hamle ise izleyici için sürpriz oldu!

Dizide, gazetede okudukları ile Mehmet Kara olarak tanıdığı ve evlenmek üzere olduğu kişinin silah kaçakçısı Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrenen Züleyha bu duruma çok sinirlendi. Hakan’a hesap sormaya çalıştığında ise bambaşka yanıtlar aldı. Fikret’ten de gerçeği kendisinden gizlediği için hesap soran Züleyha, Hakan konusunda kararlı bir adım attı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha öyle bir plan kurdu ki herkesi şaşkına çevirdi! 7

Züleyha’nın basın toplantısı düzenleyip her şeyi anlatması üzerine Hakan polis tarafından nezarete alındı. Çiftlikteki işleri ele alarak tüm yaşananlara rağmen ayakta olduğunu gösteren Züleyha, savcının devreye girmesiyle Hakan isim benzerliği nedeniyle yanlışlıkla tutuklandığı açıklanarak serbest bırakıldı.

Hakan, Züleyha’yla görüşebilmek için konağın kapısını yıkıp geçti ancak bir türlü onu ikna edemedi. Hakan, Çukurova’ya intikam için geldiğini ancak Züleyha’yla tanıştıktan sonra her şeyin değiştiğini söylese de konaktan hayal kırıklığı içinde ayrıldı.

Hakan’la ilişkisini tamamen koparmak isteyen Züleyha, Fikret’le Hakan’ın şirketteki hisselerini almasını konusunda anlaştı ancak Hakan hisselerini satmayı kabul etmedi. Çolak tüm bu yaşananları Çukurova’daki iktidarını sağlamak için bir fırsat olarak görüp Betül üzerindeki baskısını artırırken, Züleyha’dan sürpriz bir hamle geldi.

Otomobiliyle seyir halindeyken saldırıya uğrayan Hakan, gizemli bir ekip tarafından kaçırıldı. Hakan, yüzündeki maske çıkarıldığında karşısında Züleyha’yı görünce şoke oldu. Hakan’a bir çanta dolusu para teklif eden Züleyha, hisselerini satmasını ve Çukurova’yı terk etmesini istediği Hakan’a silahını doğrultarak bir seçim yapmasını istedi!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle 24 Mart Perşembe 20:00’de atv’de yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı!