Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder’in Oğlum dizisindeki saç stilinin bir başka anlamı var!

Canan Ergüder’in Oğlum dizisindeki saç stilinin bir başka anlamı var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Canan Ergüder, ekrana şu sıralar Oğlum dizisiyle gelmekte. Hatırlanacağı üzere Ergüder, 2021 yılının Nisan ayında, Menajerimi Ara dizisinde oynarken sağlık sebepleri nedeniyle diziden ayrılmıştı. Meme kanserine yakalanan oyuncunun tedavisi başarılı bir şekilde sonuçlandı ve Oğlum dizisiyle ekrana dönüş yaptı.

Kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile 2017 yılında evlenmişti Ergüder. Ardından 2018 yılında oğulları Demir dünyaya gelmişti. Canan Ergüder, yaşadığı zorlu süreçte bir süre setlere ara vermişti. Aynı zamanda aldığı ilaçlar nedeniyle de saçları dökülmüştü.

Ünlü Oyuncu, sonunda sağlığına kavuştu ve çok sevdiği işine döndü. Bu arada saçları da uzamaya başlamıştı. Oyuncuyu rol aldığı yapımlarda uzun saçlarıyla görmeye alışmıştı izleyici. Oğlum dizisinde ise kısa saçlarıyla ekrana gelmekte Canan Ergüder.

Pek çok izleyici, saçları tedavi sonrası yeniden çıkmaya başladığı için kısa olduğunu düşündü Canan Ergüder’in. Dizide pedagog Demet olarak rol alan Ergüder’in aslında saçlarının özellikle kısa kalması için çabaladığı da verdiği bir röportaj ile ortaya çıktı.

Oyuncu, bu süreçte uzayan saçlarını özellikle kısalttırmaya devam ediyormuş. Çünkü rolü gereği saçının kısa olması tercih edilmiş. Dolayısıyla tedavi sonrasında saçları uzamaya devam etse de Canan Ergüder, aynı kısalıkta tutmak için özel bir çaba sarfediyor.

Canan Ergüder'in Oğlum dizisindeki saç stilinin bir başka anlamı var! 16

Tedavi sonrası aslında saçlarının daha koyu renk ve kıvırcık çıkmaya başladığını da vurgulamakta oyuncu. Geçtiğimiz günlerde Milliyet Sanat’a bir röportaj veren oyuncu, bu durumu şöyle aktarıyor:

“Kıvırcığı çok göremiyorsunuz çünkü devamlı kesiliyor şu an saçlarım. Demet için bu saçı seçtik. Çocuksuluğunu göstermek adına hoş bir saç stili olduğuna karar verdik ve dizilerde hiç görülen bir saç stili değil kadınlarda. O yüzden son derece mutluyum, bir yeniliğe daha imza attığım için. Tipim bambaşka, rengim bambaşka, stilim bambaşka, müteşekkirim bu role.”

Canan Ergüder'in Oğlum dizisindeki saç stilinin bir başka anlamı var! 17

Tedavi döneminde aldığı kemoterapiler sonrası dökülen saçları daha gür, koyu ve kıvırcık çıkmaya başlayan oyuncuyu bu haliyle bir süre daha göremeyeceğiz. Zira Oğlum dizisindeki imajı kısa saçlı olacak.

Bu arada yaşadığı hastalık sürecinden sonra Canan Ergüder, hayata bakış anlamında da içsel değişiklikler yaşadığını aktarıyor oyuncu. Kendisine daha çok değer vermeye başladığının altını çizen oyuncu, “Kendime daha fazla değer vermem gerektiğini gördüm. Bu çocuğumla olan ilişkim için de geçerli. Çok fedakâr oluyorsun, kendinden bir sürü şeyler feda ediyorsun, biraz kendini yok saymaya başlıyorsun bir süre sonra. Kendime de bakıyorum artık. Elbette bir anneyim neticede, çocuğuma fedakârlık yapıyorum ama kendi yapmak istediğim şeyleri de yapıyorum. Mesela çalışmak.” diye konuştu.