Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Vahide Perçin’in son halini gören gözlerine inanamadı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Vahide Perçin’in son halini gören gözlerine inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Vahide Perçin, atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine 71. bölüm itibari ile veda etmişti. 3. sezonun ortalarında hikayeden ayrılan oyuncunun Foça’daki evine yerleşerek artık daha sakin bir hayat sürmek istediği konuşuluyordu. Oyuncunun sağlık nedenleri ile bu kararı aldığı ve Adana’daki sette de çekimlerde çok zorlandığı ifade ediliyordu.

Bir Zamanlar Çukurova’dan Hünkar Yaman ayrıldı ve hayranları da büyük üzüntü yaşadı. Vahide Perçin ise sosyal medyada bazı fotoğraflar dışında pek de ortalıkta görünmedi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün kameralara yakalandı. Hünkar Yaman karakterinden bambaşka bir imaj ile objektiflere yansıyan usta oyuncu, görenleri şaşkına çevirdi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Vahide Perçin'in son halini gören gözlerine inanamadı! 1

Kızıl kısa saçları ile adeta parıldayan oyuncu, eski eşi Altan Gördüm ile birlikte kameralara yakalandı. Medyapım’ı ziyaret eden ikili, burada kameralara konuştu. Altan Gördüm, proje olmadığını çay içmeye gittiklerini ifade etti.

Okul ile ilgili Medyapım ile bir projenin yürüdüğünü belirten Altan Gördüm; “Oyuncu, yazar, sanat yönetmenliği konusunda birlikte hareket edeceğiz. Sektörün ihtiyacı olan, sadece oyuncu değil, kamera, sanat yönetmeni, senarist yetiştirmek üzere protokolünü yapıyoruz. Birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu. Gördü,  özellikle yazar adaylarının Medyapım’ın işlerinde aktif olarak görev alacaklarını ifade etti.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Vahide Perçin'in son halini gören gözlerine inanamadı! 2

Röportaj sırasında yüzündeki maskeyi çıkartmayan Vahide Perçin, pandemi nedeniyle bir hayli dikkatliydi. Yeni imajıyla Hünkar Yaman karakterinden çok uzaklaştığı hemen fark edilen oyuncuya muhabir 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hatırlattı.

Vahide Perçin, şöyle konuştu: “Herkes birbirini sevsin. Artık buna çok ihtiyacımız var. Ama bizim için evlatlarımız var. Onlar bizim en büyük sevgilimiz.”