Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan bir ünlü ayrıldı ama Sen Çal Kapımı’ndan da bir transfer var!

Bir Zamanlar Çukurova’dan bir ünlü ayrıldı ama Sen Çal Kapımı’ndan da bir transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisine yeni bir kadın karakteri arandığı konuşuluyordu. Hatta bu karakter için Bahar Şahin’e teklif yapıldığı ancak genç oyuncunun da kabul etmediği ifade ediliyordu. atv’de yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova, 100. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Dizinin hikayesinde ise hem ayrılık hem de yeni bir oyuncu sevinci yaşanıyor.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı ve Hande Soral’ın başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova’dan bu hafta yani 97. bölümde Müjgan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melike İpek Yalova’nın vedasını izleyeceksiniz. Yeni bölüm fragmanında da zaten vedaya yönelik bir detay sunuldu.

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir ünlü ayrıldı ama Sen Çal Kapımı'nda da bir transfer var! 2

Dizinin hikayesi 4. sezonda da güçlü şekilde devam edecek ve yeni bir kadın karakteri de dizide boy gösterecek. Yapımcının yeni kadın karakteri için İlayda Çevik ile anlaştığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ınn TV100’deki haberine göre Çevik, projeye sürpriz bir karakter ile katılıyor. Bu karakterin detayları da şimdiden çok merak edildi.

İlayda Çevik, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Berrak karakterinden sonra Gel Dese Aşk isimli yapımda 4 bölüm Bahar karakterini canlandırmıştı. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda ise Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’na Balca Koçak karakteri ile katılmıştı.

Balca karakteri izleyicileri fazlası ile sinir etmiş ve hikayede oyuncunun ağırlığı bu tepkilerden sonra azaltılmıştı ve hikayedeki rolü sadece 7 bölüm sürebilmişti.

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir ünlü ayrıldı ama Sen Çal Kapımı'nda da bir transfer var! 3