Ana sayfa Sosyal Medya Bestemsu Özdemir, koronavirüse yakalanmamaya yemin etti

Bestemsu Özdemir, koronavirüse yakalanmamaya yemin etti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Akrep isimli dizide Selma karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, etkileyici performansı ve güzelliği ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Akrep, reytingleri ciddi şekide düşen bir dizi olmasına rağmen, Star TV ekranında perşembe akşamları yoluna devam ediyor.

Adana’da bir film çekimine giden ve bir süre bu şehirde kalan oyuncu, İstanbul’a yeni döndüğünü söyledi. Pandemi nedeniyle evde kalmayı tercih ettiğini anlatan Bestemsu Özdemir, tüm setlerde de yoğun önlemler alınmakta olduğunu hatırlattı. Maske takıldığını, sürekli testler yapıldığını anlatan Özdemir, durumun tatsız olduğunu ama yapacak bir şeyin de olmadığını belirtti.

Tatil planı olmadığını anlatan Özdemir, işlere koşturduğunu ve otel tatili yerine, yazlığına gideceğini ifade etti. “1,5 yıldır olmadım, olasım yok, olmayacağım. Yemin ettim olmayacağım” diyen oyuncu, koronavirüse yakalanmamak için elinden gelen çabayı sergilediğini anlattı.

Aşı geldiği zaman olacağını ifade eden oyuncu, tüm dünya aşılanmadan da bu işin bitmeyeceğini belirtti. Köpeğine 20 gün işleri nedeniyle veda eden ve onu bir köpek oteline bıraktığını anlatan oyuncu, Mia’ya yeniden kavuştuğu için de mutlu olduğunu belirtti.

Herkese köpek sahiplenmesi tavsiyesinde bulunan oyuncu, Aslı Enver’in de köpek sahiplenmesi ile çok güzel bir şey yaptığını da ifade etti.