Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan bir ünlü gitti, bir başka ünlü geldi!

Bir Zamanlar Çukurova’dan bir ünlü gitti, bir başka ünlü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrandaki yerini alacak. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Hande Soral’ın başrolünde yer aldığı diziden bir ünlü ayrılıyor, bir başka ünlü ise hikayeye katılıyor.

97. bölümü yayınlanacak olan dizinin 100.bölümü ile sezon finali yapması bekleniyor. Müjgan karakteri ile izlediğimiz Melike İpek Yalova ise hikayeye veda edecek. Diziden ayrılacağı daha önceden ortaya çıkan oyuncu için 97. bölümün veda olacağı belirtiliyor. Müjgan karakterinin akıbeti merakla beklenirken, yeni bir karakter de hikayede yerini alacak.

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir ünlü gitti, bir başka ünlü geldi! 9

İlayda Çevik’in Betül karakteri ile katılacağı atv dizisinin 4. sezonu da yine çok renkli geçecek. Dizide Betül karakterinin birçok şeyi değiştirmesi bekleniyor. Karakterin detayları da ortaya çıktı. Şermin Yaman’ın kızı, Demir Yaman’ın kuzeni Betül karakteri izleyicileri çok şaşırtacak.

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir ünlü gitti, bir başka ünlü geldi! 10

3 Sezondur, adı her aile krizinde geçen, özellikle ilk iki sezonda Şermin ve Sabahattin’in boşanmalarında uzakta da olsa etkisi büyük olan Betül, babaevine dönüyor!

Üniversite eğitimi için gittiği Paris’te evlenip yuva kuran Betül, babasının ikinci evliliğinde de nikamın Paris’te kıyılmasına ön ayak olarak, annesi Şermin’e ağır bir darbe vurmuştu.

Yıllar boyunca, annesinin Hünkar ve Demir ile savaşına uzaktan dahil edilen, iki ailenin arası açıldıkça kendisine yapılan ödemeler aksayan Betül, şimdi evine dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir ünlü gitti, bir başka ünlü geldi! 11

Dönemin şartlarında, Paris tozu yutarak Çukurova’ya gelmiş biri olarak sosyal statüsünü bir miktar kibir ile de bezeyen Betül, ortalığın toz duman olduğu günlerde Adana’ya ayak basacak.

Daha çok babasından yana olduğunu hissettiren, yıllarca kuzeni Demir ile ilişkisini de annesinin anlattıkları ile sınırlı tutan Betül’ün geçmişe ait hangi duygularla Çukurova’da olacağı ve ne amaçla geldiği merak konusu! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ üçüncü sezonunda perşembe akşamlarına damga vurmaya devam edecek.