Ana sayfa Sosyal Medya Reha Özcan Seksenler setinde! Bakalım yeni halini sevecek misiniz?

Reha Özcan Seksenler setinde! Bakalım yeni halini sevecek misiniz?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Bizim Hikaye dizisinin ardından Mucize Doktor dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan Reha Özcan, Seksenler dizisindeki yeni görevine başladı. Özcan’ın setten ve yeni karakterinden ilk fotoğraf geldi.

Oyuncu Faruk Sofuoğlu tarafından, setten paylaşılan fotoğrafta Reha Özcan yeni karakterinin görüntüsüsüyle ilk kez karşımıza çıktı. Reha Özcan bu kez sakalsız. Sadece bıyık ve kıvırcık saçlarıyla farklı bir karakter olarak karşımızda.

Reha Özcan Seksenler setinde! Bakalım yeni halini sevecek misiniz? 7

Reha Özcan Mucize Doktor dizisinde Arif Hoca karakteriyle herkesin kalbini kazanmıştı. Arif Hoca’nın ölümü izleyiciyi gözyaşlarına boğmuştu.

Reha Özcan, Seksenler dizisiyle dramdan komediye de geçiş yapmış oldu. Birkaç ay önce 62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin’in ardından Seksenler dizisine bir başka usta isim arayışı başlamıştı. Reha Özcan’nın diziye dahil olması ile birlikte, dizinin yeni bölümleri de merakla beklenmeye başlanmıştı.

Dizinin yapımcı ve senaristi Birol Güven “Çok değerli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Seksenler’e Reha Özcan gibi usta bir oyuncunun da katılması gücümüze güç katacaktır “ sözleriyle transfer açıklamasını da yapmıştı.

Reha Özcan’ın, 1 ay önce 491. bölümle sezon finalini yapan dizide hangi rolü canlandıracağ bilinmiyor. Yeni bir karakterle mi gelecek yoksa, Rasim Öztekin’in karakterini mi oynayacak merakla bekleniyor.

‘Seksenler’ yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncularla çok yakında yeniden TRT 1 ekranlarında olacak.