Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan lütfen o sahneleri kısa kesmeyin!

Bir Zamanlar Çukurova’dan lütfen o sahneleri kısa kesmeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, atv ekranında 65. bölümüyle dün akşam izleyicilerle buluştu. Dizinin etkileyici hikayesi ve çekimleri reytinglere de yansımaya devam ediyor. Oyuncuların başarılı performanslarıyla iki sezondur ilgiyi üzerine toplayan dizi, 3. sezonuna da çok iyi başladı.

Bir Zamanlar Çukurova, reytinglerde geçen yıl gerisinde kaldığı Mucize Doktor ile de kafa kafaya yarışmaya başladı. Hatta, dün akşam totalde rakibini geride bırakan atv, dizisi adeta mıknatıs gibi izleyicilere kendisine çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicilerin Demir karakterine yönelik öfkesi artarak sürerken, her sezon bir kadının hayatını mahvettiği sözleri sosyal medyada sıklıkla yazılıyor. Demir’in kalleş bir karakter olduğu, en sonunda bunu annesine karşı kalleşlik yaparak gösterdiği yorumları da yazılıyor.

Hünkar ve Ali Rahmet Fekeli’nin aşkına ise ilgi büyük… Yaşanmamış yıllar, kaybedilen bir gençlik ve geride kalan anılar… İki karakterin birbirlerinin ruhunu anlayan, yüreklerinin nasıl çarptığını hissettiren sahneler de dizinin en ilgi çeken anlarından oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan lütfen o sahneleri kısa kesmeyin! 7

Vahide Perçin ve Kerem Alışık’ın karşılıklı sahneleri o kadar çok beğeniliyor ki, neden kısa tutulduğu soruları da sosyal medyada soruluyor. Bir dizi izleyicisi, “Ali Rahmet Fekeli ve Hünkar Yaman siz ne güzel sevdalısınız. Birbirinizi gözyaşlarınız ile teselli ettiniz, siz mutluluğu hak eden tek çiftsiniz. Lütfen 3 dakika izleyebildiğimiz sahnelerini kesmeyin, lütfen emeğe yazık” diyerek bu duruma tepkisini dile getirdi.

İzlemek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 65. bölümünün tamamı: