Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hande Soral’ın yeni dizisi belli oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hande Soral’ın yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Soral, geçen sezon Ümit karakteri ile Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekibine katıldı. Oyuncu, yeni sezonda dizide devam etmek istemedi. Eşi İsmail Demirci ile uzun süre ayrı şehirlerde çalışmanın verdiği ayrılık ortamı nedeniyle Hande Soral’ın Adana’daki çekimlerde daha uzun süre kalmak istemediği gelen haberler arasındaydı.

Ünlü oyuncu, dördüncü sezonun başında Ümit karakterinin ölmesi üzerine hikayeden kendi isteği ile ayrılmış oldu. Hande Soral’ın yeni sezonda ne yapacağını hayranları da çok merak ediyordu. Oyuncunun yeni dizisi ortaya çıktı.

Geçen yıl Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerinde yer aldığı Alef isimli dijital dizinin ikinci sezonu çekilecek. Ancak yeni sezonda kadro tamamen değişiyor. Aybüke Pusat ve Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı hikayede Hande Soral’ı da izleyeceksiniz.

Alef 2’nin hazırlıkları devam ederken, gazeteci Birsen Altuntaş, Hande Soral’ın dizinin ekibine katıldığını duyurdu.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Hande Soral'ın yeni dizisi belli oldu! 7

Blu TV ile FX’in ortak yapımı olan Alef’in ikinci sezonu yine çok heyecanlı bir polisiye hikaye sunacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Çiğdem Selışık Onat, Su Kutlu, Ufuk Karaali, Nizam Namidar, Emel Çölgeçen ve Cankat Aydos’ın da bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Hande Soral, bir süre dinlendi ve yeniden setlere çıkmaya hazır. Oyuncu ekip arkadaşları ile birlikte Kasım ayının sonunda çekimlerde yer alacak.

Gökhaan Tiryaki’nin yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimleri İstanbul ve Kapadokya’da gerçekleştirilecek.