Ana sayfa Sosyal Medya İzleyicilerin akıldan çıkan ama Hande Soral’ın hiç unutamadığı bir dizisi var!

İzleyicilerin akıldan çıkan ama Hande Soral’ın hiç unutamadığı bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Soral, Ateş Kuşları isimli atv dizisiyle yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı. Hayranları da oyuncuyu yeniden setlerde görmekten dolayı memnuniyetlerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ortaya koyuyor.

Hande Soral, youtube üzerinde Onedio’nun sohbet programında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Hamilelik ve annelik süreçlerinde bir süre setlerden uzakta kalan oyuncuya hem set hem de çocuk büyütmenin zorlukları soruldu.

Hande Soral, “Ben setleri çok özledim. İnşallah siz de beni özlemişsinizdir. Ama gerçekten çocuk ile birlikte çalışıyor olmak sadece set için değil, çalışan tüm anneleri çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok zor. Ama işim bittikten sonra koşarak eve gelmek çok keyifli” diye konuştu.

Hande Soral, unutamadığı set anısı sorulunca çok unutkan birisi olduğunu ifade etti. Oyuncu, bu soruyu oynamaktan en keyif aldığı rolü ve bulunduğu seti söyleyerek yanıtladı. Soral, şöyle konuştu: “En keyif aldığım set, oynamaktan en keyif aldığım rol Evlat Kokusu’ndaki karakterimdi. Evlat Kokusu diziye bir dizi çekmiştik, çok kısa sürdü, muhtemelen hatırlamıyorsunuz. Ama en keyif aldığım set herhalde Biz Size Döneriz seti olabilir. Bir filmdi, oyuncu arkadaşlarım ile birlikte çok keyifli bir setti.”

İzleyicilerin akıldan çıkan ama Hande Soral'ın hiç unutamadığı bir dizisi var! 7

1987 doğumlu olan ünlü oyuncu, 2007 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Küçük Kadınlar dizisindeki rolüyle akıllarda kalıcı olan Hande Soral, Yılanların Öcü dizisinde de Fatma karakteri ile hatırlanıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge Hatun karakterini de canlandıran oyuncu, bu sezon ise Ateş Kuşları dizisinde Mercan rolünü canlandırıyor.

Hande Soral’ın 9 bölüm süren Evlat Kokusu dizisi ise 2017 yılında izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmuştu. Dizi reytingler nedeniyle kısa süreli olurken, oyuncu da Zeyno karakterini canlandırmıştı. Projede; Murat Han, Sedef Avcı, Yeşim Salkım, Selen Uçer, Nail Kırmızıgül, Barış Kılıç gibi önemli isimler yer almıştı.