Ana sayfa Sosyal Medya Görkem Sevindik’in hayatında yeni dizisi bazı şeylerin değişmesine neden oldu!

Görkem Sevindik’in hayatında yeni dizisi bazı şeylerin değişmesine neden oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sokak çocuklarının hikayesinin anlatıldığı Ateş Kuşları isimli dizi, atv ekranında Cuma akşamları yayınlanıyor. Dizinin başrollerinden birisi de Görkem Sevindik.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Pusat karakterinin yanı sıra Söz isimli asker dizisinde Mücahit karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi haline geldi.

Üst üste farklı dizilerde izlediğimiz Görkem Sevindik, Ateş Kuşları projesinin de en önemli isimlerinden birisi oldu. Ali isimli karakteri canlandıran oyuncu, dizinin hikayesinde Mercan olarak izlediğimiz Hande Soral ile partnerlik yapıyor.

Görkem Sevindik'in hayatında yeni dizisi bazı şeylerin değişmesine neden oldu! 7

Görkem Sevindik, sokak çocuklarının dram dolu hikayesinin anlatıldığı dizi ile birlikte hayatında bazı şeylerin değiştiğini açıkladı.

Ünlü oyuncu, “Yani kendi hayatımda şöyle bir şey değişti. Biz o kadar çok dünyevi şeylere kapılmışız, geçim derdine kapılmışız. Birçok şeyden vazgeçmişiz veya unutmuşuz. Ateş Kuşları’nda yer aldığım süre boyunca, hayatımda şu değişikliği fark ettim; ailemi. Aslında ile ne kadar önemliymiş” diye konuştu.

Ünlü oyuncu dizi ile birlikte ailesinin önemini daha fazla kavradığını ifade ederek, aslında birlik ve bütünlük içindeki ailelerin ne kadar büyük bir servete sahip olduğunu da ifade etmiş oluyor.

Görkem Sevindik, herkesin hayatında iyi arkadaşlarının olduğunu ve bazen bunların da unutulabildiğini ifade etti. Oyuncu, “Kandan değil ama candan olan arkadaşlıklar herkesin hayatında mutlaka vardır. Bazen biz onları unutuyoruz. Kendi adıma unuttuğumu fark ettim” şeklinde konuştu.

Görkem Sevindik hem ailesine bu dizi ile birlikte daha çok sarıldığını hem de arkadaşlıkları konusunda kendisini de sorguladığını bu sözleri ile ortaya koydu.