Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci’yi baba olmak çok derinden etkiledi ve çok değiştirdi!

İsmail Demirci’yi baba olmak çok derinden etkiledi ve çok değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali’yi 2022 yılının Mayıs ayında kucaklarına aldı. 1 yaşında olan Ali bebek, bu yaz döneminde annesi ve babası ile birlikte tatil yapma fırsatını ilk kez bulacak.

Ünlü çift yoğun işleri nedeniyle erteledikleri, oğulları ile tatil yapma fırsatını bu yaz döneminde kullanacak. İsmail Demirci, baba olmanın kendisini çok fazla değiştirdiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Çok daha sorumlu hissediyor insan, kendisine dikkat ediyor. Bana ihtiyacı var, ben de kendime daha çok dikkat etmeye başladım. Çok güzel bir his gerçekten” açıklamasında bulundu.

Demirci özellikle 2019 ile 2021 yılları arasında Kuzey Yıldızı dizi projesi ile çok iyi bir kariyer çıkışı elde etti. Son dönemde Yalancılar ve Mumları, Bonkis, İyilik dizilerinde izlediğimiz oyuncu Yasak Elma dizisinin son bölümlerine konuk olarak katılmıştı.

Hande Soral ise Ateş Kuşları isimli atv dizisinde Mercan karakteri ile başarılı bir sezon geçirdi. Oyuncunun, Bir Zamanlar Çukurova gibi yine çok izlenen bir proje ile ekrana dönmüş olması kariyeri açısından da çok olumlu oldu.

2 yıllık aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, oğlu Ali ile yaz döneminde birlikte tatil yapacak olmanın mutluluğu içinde.

Hande Soral, kardeşi Bensu Soral ile oğlunun ilişkisinden de çok keyif aldığını söyledi.

Oyuncu, “Çok hoşuma gidiyor onların birbirlerini görünce heyecanlanması, aralarında bir aşk var” diye konuştu.