Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyadaki ortam Sevda Erginci için korkutucu bir durum!

Sosyal medyadaki ortam Sevda Erginci için korkutucu bir durum!

tarafından ker_def

Elkızı isimli Fox TV dizisiyle yeniden ekranlara dönen Sevda Erginci, canlandırdığı Ezo karakteri ile büyük ilgi görüyor. Muğla’da çekimleri devam eden dizinin ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor. Sevda Erginci de şimdiye kadar ekrana yansıyan görüntülerden başrolün hakkını verdiğini herkese gösterdi.

Elkızı dizisi ilk önce kadına şiddet noktasında eleştirildi. Ancak daha sonra kadın izleyiciler karşılarında dik duran ve kendini ezdirmeyen bir Ezo karakteri bulunca işler tersine döndü. Elkızı dizisinin en büyük destekçisi ekranda güçlü kadınlar görmek isteyen izleyici oldu.

Sevda Erginci, özel hayatıyla da dikkat çeken bir isim. Teknolojiden ihtiyaçları kadar yararlanmak isteyen ve mümkün olduğu kadar da uzak durmak isteyen oyuncu, sosyal medyadaki ortamın korkunç olduğu fikrine sahip.

Sosyal medyadaki ortam Sevda Erginci için korkutucu bir durum! 8

Oyuncu, “Sosyal medyayla ilgili fikrim de aynı. Hem gereksiz bir özgüven, hem de özgüvensizlik yaratan bir şey olabilir mi? Oyuncu kimliğimden başka hakkımda hiçbir şey bilmeyen insanların benim yaşadığım hayat ve sahip olduğum bedenle ilgili yorum yapmayı kendine hak görmesi korkunç bir şey bence” ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu, yaşadığı hayatı ve bedenini yetersiz hisseden ve uyum sağlamak için kendisini paralayan insanlar olduğunu düşünüyor.

Sadece oyuncuların değil herkesin sosyal medya ile gereğinden fazla ulaşılabilir olduğuna da dikkat çeken Sevda Erginci, şu ifadeleri kullandı:

“Sosyal medyada gördüğü filtreler vs. den yaşadığı hayatı ve bedenini yetersiz hissedip uyum sağlamak için kendini paralayanlar var. O yüzden sosyal medyaya bir bağlılık hissetmek için sebebim yok. Sadece oyuncular değil, herkes gereğinden fazla ulaşılabilir. Ama artık kimlik gibi bir şey bu ve uyum sağlamak için, hatta işini yapabilmek için bir şekilde dahil olmak gerekiyor.”

Sosyal medyadaki ortam Sevda Erginci için korkutucu bir durum! 9

Sosyal medyada ciddiye alabileceği, gerçekçi bir eleştiri görmediğini belirten Sevda Erginci, unutamayacağı bir yoruma rastlamamış.

Kedileri ve köpekleri çok seven oyuncu, en çok onlarla eğleniyor. 3 kedisi ve 1 de köpeği bulunan Sevda Erginci, onlarla vakit geçirdiği anlardan çok keyif alıyor.

Oyuncu, “Bence hepsi birbirinden komik bir de. En çok eğlendiğim, güldüğüm anlarım onlarla. Sıkılmama fırsat bırakmıyorlar” diye konuştu.