Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Vahide Perçin hayranları merakla bu diziyi bekliyor!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Vahide Perçin hayranları merakla bu diziyi bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vahide Perçin, geçen sezon başrolünde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etti. Hünkar karakterini canlandıran oyuncu, kendi isteği ile diziden ayrıldı. Aslında Hünkar’ın gidişi dizinin temellerini de sarstı. Tüm reyting kategorilerinde çift haneli reytingler alabilen bir proje olan Bir Zamanlar Çukurova’daki başrol ayrılıkları da Vahide Perçin ile başladı.

Ünlü oyuncunun veda etmesinin ardından Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve ardından da Kerem Alışık gibi 3 önemli başrol oyuncusu da projeye veda etti. Vahide Perçin’in yeni bir dizi için anlaşma yaptığı bilgisi ortaya çıkmış ama detaylar netleşmemişti.

Ünlü oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova projesine veda etmesinden 1 yıl sonra yeni bir dizi için hazırlandığı gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberi ile netleşti. Tims&B ile anlaşma yapan usta oyuncu senaryonun tamamlanmasını bekliyor.

Vahide Perçin’in başrolünde yer alacağı yeni dizi için oyuncu arayışlarına başlandı. Projenin yönetmeni olarak da Emre Aybek ile anlaşma yapıldı. Ayfer Tunç’un senaryo üzerindeki yoğun çalışmalarının son aşamaya geldiği de ortaya çıktı.

Dizinin yayın kanalı olarak da atv’nin öne çıktığı bilgisi var. Vahide Perçin, geçen yıl veda ettiği atv ekranıyla yeniden hayranlarının karşısına çıkabilir. Usta oyuncuyu merakla ve heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Yeni dizinin ismi ve oyuncu kadrosu konusunda ise henüz net bir bilgi yok.