Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine brova, aylar sonra birinci oldu! Alparslan Büyük Selçuklu reytinglerde çok şaşırttı!

Yasak Elma dizisine brova, aylar sonra birinci oldu! Alparslan Büyük Selçuklu reytinglerde çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi rekabetinde uzun bir süredir TRT1’in hakimiyeti bulunuyordu. Uyanış Büyük Selçuklu ve ardından da Alparslan Büyük Selçuklu dizileri ile birlikte pazartesi akşamlarını adeta kapatan bir durum yaşandı. İki sezondur sürmekte olan bu durumu zaman zaman rakip diziler bozabiliyor.

Benzer bir durum 24 Ocak Pazartesi akşamı yaşandı. Beşinci sezonu ile yoluna devam eden ve Alparslan başlayana kadar da birincilikler alabilen Yasak Elma, genelde ikincilik elde eden bir yapımdı. Yasak Elma’nın heyecanlı 128. bölümü ABC1 grubunda birincilik elde ederek herkesi şaşırttı. Dizi tüm kişilerde ikinci ve AB grubunda ise üçüncü sırada yer aldı.

Alparslan Büyük Selçuklu ise tüm kişiler ve AB gruplarında yine birinci oldu ve ABC1’de ise Yasak Elma’nın gerisinde kalarak herkesi şaşırttı. TRT1’in sevilen dizisinde çift haneli oranlara ulaşılamaması da ayrı bir dikkat çeken detay oldu.

Pazartesi rekabetinde Yasak Elma’nın birincilik elde edebiliyor olması, altıncı sezonun neden düşünüldüğünü de anlatması noktasında önemli bir mesaj veriyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin uzamasına izleyiciler çok memnun olacak. Medyapım’ın altıncı sezon hazırlıkları yapması da dizinin gelecek sezon da ekranda varlığını sürdüreceği anlamını taşıyor.