Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın ekseni kaydı, eleştiriler artınca senaristler yola geldi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın ekseni kaydı, eleştiriler artınca senaristler yola geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, başarılı performansı ile 2. sezonunda da göz doldurmaya devam ediyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide Yılmaz’ın Müjgan’ıın hamileliği sonrasında Züleyha ile kaçma planından vazgeçmesi sonrasında dizinin senaryosunda yeni bir yönelme olacağına işaret etti.

Birçok izleyici Yılmaz-Müjgan ile Demir-Züleyha karakterlerinin evli olmaları sonrasında Yılmaz -Züleyha aşkına yönelik ciddi eleştirileri vardı. Bu durum da Bir Zamanlar Çukurova dizisinin senaryosuna yönelik tepkilerin artmasına sebep olmaktaydı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın ekseni kaydı, eleştiriler artınca senaristler yola geldi! 7

Dizi adeta bir çıkmaz içine girmişti. İşte tam da sosyal medyada bu eleştirilerin yükseldiği bir ortamda Müjgan’in hamileliği, Yılmaz’ın bebeğini de düşünerek geri adım atması ile senaryo yeniden rayına oturmaya başladı.

Yılmaz ile Züleyha aşkının artık imkansız gibi bir noktaya ulaşması sonrasında senaristlerin diziyi fantaziden gerçeklere doğru döndürmesi önemli bir adım.

Gelen eleştirilerin bu yönelmede etkisi var mı bilinmez…

Ancak Yılmaz ile Züleyha aşkında ısrarcı olmak ekran başındaki izleyiciyi yavaş yavaş kaybetmekten başka bir işe yaramaz.

Zira birçok izleyici artık çarpık bir ilişki olarak gördüğü Yılmaz – Züleyha aşkını savunmuyor aksine iki evli insanın eşlerine yaşattıkları üzerinden büyük eleştiriler de yöneltiyor.