Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Ümit’i Hande Soral, Adana’ya rüzgarını da getirdi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Ümit’i Hande Soral, Adana’ya rüzgarını da getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, atv’nin yüz akı projelerden birisi. 3. sezonu devam eden dizi, reytinglerin de efendisi konumunda… Perşembe rekabetinde kimseye birincilikleri kaptırmayan dizinin hikayesi de her geçen hafta daha da ilginç bir hal alıyor.

Adana’da çekimleri devam eden diziden Vahide Perçin ayrıldı. Ayrıca Uğur Güneş de diziye veda ediyor… Bu sezona Furkan Palalı ve Nazan Kesal’ı kadroya katarak başlayan dizinin yeni oyuncusu ise Hande Soral oldu. Oyuncu, Ümit karakterine hayat verecek ve ortalığı da fena halde karıştırmaya geliyor.

Çukurova’nın kurallarını yıkmaya gelen Ümit, hem güzelliği ile dikkat çekecek hem de esrarengiz havasıyla herkesi şaşkına çevirecek. Ekip ile bir arada olduğu için kendisini şanslı hissettiğini belirten Hande Soral, diziye katılmadan önce ise Alem dergisine özel pozlar verdi. Oyuncu, instagram hesabından da bu çekimlerin kamera arkasının görüntülerini yayınladı.

Hande Soral’ın güzelliği ile rüzgar estirdiği bu videoya ilgi de büyüktü. Kardeşi Bensu Soral, “Benim dünya güzeli meleğim” diye yorum bıraktı. Takipçileri de oyuncunun güzelliğine yönelik birçok iltifatta bulundu.

Hande Soral, henüz Bir Zamanlar Çukurova’da izleyici ile buluşmadı belki ama hayranlarının sosyal medya yorumlarına göre, Adana’ya giderken yanında güzelliğini sergilediği rüzgarını da götürdü. Bakalım dizide oyuncu dengeleri nasıl değiştirecek?