Ana sayfa Sosyal Medya Görkem Sevindik, Alina Boz ve Şükran Ovalı’nın yeni dizi heyecanı!

Görkem Sevindik, Alina Boz ve Şükran Ovalı’nın yeni dizi heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılında izleyicilerle buluşması beklenen 3 dizi ile ilgili oyuncuların sosyal medya paylaşımlarına ilgi büyük oldu. Hem televizyon hem de dijital platformlar için yapılan hazırlıklar devam ediyor. Görkem Sevindik, Alina Boz ve Şükran Ovalı yakında hayranları ile yeni dizilerle buluşacak.

Geçen sezon Ramo dizisinde Boz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Görkem Sevindik, yakın bir zaman içinde Kırmızı Kamyon isimli, kahraman itfaiyecileri anlatan dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak. Show TV’de yayınlanacak olan dizinin kadrosunda Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu ve Aslı Orcan da yer alıyor. Çekimlerine başlanan Kırmızı Kamyon dizisinin Mart ayında ekranda olması planlanıyor. Dizinin çekimlerinden fotoğraf yayınlayan Görkem Sevindik, hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Görkem Sevindik, Alina Boz ve Şükran Ovalı'nın yeni dizi heyecanı! 9

Acun Ilıcalı imzalı olan Exxen isimli platformun en önemli dizilerinden birisi de Şeref Bey… 1 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak olan platform için hazırlıklar sürüyor. Şeref Bey dizisinin ilk afişi de ortaya çıktı. Şükran Ovalı, instagram hesabından yeni dizisinin heyecanını hayranları ile paylaştı.

Dizinin kadrosu müthiş… Kara komedi tarzında çekilecek olan dizide Şükran Ovalı’nın yanı sıra; Haluk Bilginer, Songül Öden, Ertan Saban, Ecem Uzun, Serhat Kılıç, Devrim Yakut ve Erdem Kaynarca gibi isimler bulunuyor.

Görkem Sevindik, Alina Boz ve Şükran Ovalı'nın yeni dizi heyecanı! 10

atv ekranlarında izleyicilerle yakında buluşacak olan dizilerden birisi de Maraşlı… Burak Deniz ile birlikte başrolde yer alan Alina Boz da yeni dizinin heyecanı içinde…

Maraşlı’nın fragmanından sonra afişi de ortaya çıktı. Alina Boz da instagram hesabından paylaşımda bulunarak takipçilerine Mahur rolünü oynayacağı Maraşlı dizisini tanıttı.

Görkem Sevindik, Alina Boz ve Şükran Ovalı'nın yeni dizi heyecanı! 11