Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’ya bir kadın geldi, düzen bozulacak, ortalık çok karışacak!

Bir Zamanlar Çukurova’ya bir kadın geldi, düzen bozulacak, ortalık çok karışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine Ümit Kahraman karakteri ile katılan ünlü oyuncu Hande Soral, daha önceden de diziyi takip ettiğini söyledi. Geçtiğimiz bölüm yapıma katılan ve Ümit’in gelişi ile Çukurova’da birçok şeyin değişeceğinin de ortaya çıktığı anlara izleyiciler şahitlik etmişti.

Dizi TV programına konuşan Hande Soral, “Benim de takip ettiğim bir iş” diyerek dizi hakkında bilgisinin olduğunu söyledi. Furkan Palalı ve Nazan Kesal gibi iki güçlü isim ile 3. sezona başlayan Bir Zamanlar Çukurova’da Vahide Perçin ve Uğur Güneş ise ayrılmıştı. 85. bölümde ise Esra Dermancıoğlu’nun yapıma veda etmesi bekleniyor.

Gelenler ve gidenler olsa da dizinin hikayesi her zaman güçlü şekilde kaldı ve kalmaya da devam edecek. Ümit karakteri de yeni dönemde önemli değişimleriyle birlikte geldi. Hande Soral, “Böyle bir işin içinde olmak benim için ayrı bir heyecan tabii ki. Aslında şehir dışında çalışmak istemediğimi herkes biliyordu, yapımcılarımız da biliyordu. Gerçekten başka bir iş olsa kabul etmeyebilirdim ama Bir Zamanlar Çukurova için şehir dışına çıkmak, Adana’ya gitmek beni heyecanlandırdı” diye konuştu.

Oyuncu, bu nedenle rolü kabul ettiğinin de altını çizdi. Karakter dizide kimlerin hayatını etkileyecek merak ediliyor. En çok da Demir ile Ümit arasında bir aşk yaşanması izleyicilerin beklentilerinden birisi.

Hande Soral, karakterin dizide ne kadar büyük değişime yol açacağını şu sözlerle anlattı: “Çukurova Ümit’e çok yabancı ama Ümit, Çukurova’ya hiç yabancı değil. Ortalığı karıştırmaya gelen, düzeni bozmaya gelen bir karakter olarak göreceğiz, izleyeceğiz.”