Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’yı reddeden Bahar Şahin’in yeni dizi tercihi çok dikkat çekti!

Bir Zamanlar Çukurova’yı reddeden Bahar Şahin’in yeni dizi tercihi çok dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, geçen yıl final yapan Zalim İstanbul isimli dizide çok başarılı oldu. Usta isimlerle bir arada yer alan ve öne çıkan bir performans ortaya koyan Bahar Şahin, atv’nin çok iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan gelen teklifi reddetmesiyle de konuşuldu.

Bahar Şahin’in yeniden ekrana dönmesini isteyen dizi hayranları, sonunda müjdeli haberi aldı… Bahar Şahin, yeniden setlere dönecek ve dijital bir dizi projesinde başrolde yer alacak.

Gain için hazırlıkları süren Duran isimli dizi bir boksörün hikayesini anlatıyor… Dizide Oktay Çubuk ile başrolü paylaşacak olan Bahar Şahin, Aslı isimli karaktere hayat verecek. Oyuncu, son yıllarda dram performansı ile öne çıktı. Zalim İstanbul ile kariyerinde büyük bir zıplama yapan Bahar Şahin’in 1 yıldır setlerden uzakta kalması ise hayranlarını çok özdü.

Bir Zamanlar Çukurova'yı reddeden Bahar Şahin'in yeni dizi tercihi çok dikkat çekti! 16

Yeni dizi için yakında sete çıkacak olan genç oyuncu, kendisine gelen birçok teklife rağmen Duran isimli dijital projeyi tercih ederek şaşırttı. Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken zaman zaman seksi pozlar da veren Bahar Şahin adına yeni projeyi hayranları büyük bir merakla bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'yı reddeden Bahar Şahin'in yeni dizi tercihi çok dikkat çekti! 17

Bazı sahneleri Almanya’da çekilecek olan dizide yer alacak isimlerden birisinin de İlyas Salman olacağı ortaya çıktı. 72 yaşındaki Salman, yıllar sonra yeniden setlere dönüş yapıyor.

Duran isimli boksörün hikayesinde İlyas Salman’ın boks hocası Hakkı olarak izleyeceğiz. Nil Keser’in yanı sıra dizide Erdem Şenocak, Cem Söküt, Ozan Buz, Batuhan Gelenler ve Burak Can Doğan’ın da yer alacağı gelen haberler arasında bulunuyor.