Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Kağıt Ev dizisinin başarı şansı iki faktöre bağlı!

Star TV’nin Kağıt Ev dizisinin başarı şansı iki faktöre bağlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında dizi bolluğu sürüyor… Yeni dönemde yeni dizilerle birlikte bu durumun devam edeceği de artık net. Tüm kanallar, dijital platformlara doğru kayan izleyicilerin bu geçişini durdurmak ve elde ettikleri gücü bırakmamak adına dizilere sarıldı. Star TV’de yakın zaman içinde izleyicilerle buluşturmayı düşündüğü Kağıt Ev projesine sıkı sıkı sarıldı.

Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin setinden gelen görüntüler ve yayınlanan ilk fragman bazı ipuçları veriyor… Bu ipuçlarını değerlendiren Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da dizi hakkında kendi değerlendirmesini aktardı: ” ‘Kâğıt Ev’ için ön yorumumuz, izleyiciye, hayatın güzelliklerinin ne denli pamuk ipliğine bağlı olduğunu ve devasa sorunların bir anda insanların üstüne kâbus gibi çökebileceğini gösteren türden bir içerik sunacağı yönünde olacak.”

Anibal Güleroğlu’nun diziyle ilgili ilk izlenimi böyle. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı O3 Medya imzalı dizide Fırtına isimli ailenin hayatında yaşanan yanlış anlamanın nelere yol açacağına yönelik gelişmeleri izleyeceksiniz.

Hayatın bir anda nasıl zor bir duruma insanları düşürebildiğini anlatacak bir dizi Kağıt Ev…. Güleroğlu şu tespiti yapıyor: ” Yıllarca emek verilen ve özenle kurulan bir düzenin bir gecede temelinden sarsılışını izlerken, Cihan ve Mert’in, yaşam felsefeleriyle ters düşme pahasına, hem ailelerini hem de çocuklarını korumak için her şeyi göze alışlarına tanıklık edeceğiz.”

Star TV'nin Kağıt Ev dizisinin başarı şansı iki faktöre bağlı! 8

Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan karakterinde Erdal Beşikçioğlu rol alıyor… Avukat Aylin olarak da Nur Fettahoğlu’nu izleyeceksiniz. Son dönemin en önemli dizi çiftlerinden birisi daha oluşturuldu.

Fırtına ailesi bir girdabın içine düşüyor ve bundan nasıl çıkacakları da hikayenin genel kurgusunu oluşturuyor.

Merk karakterinde Nejat Uygur, Cemre olarak Helin Kandemir ve Melisa karakterinde de Bulut Teker rol alacak. Bu üç genç oyuncu da Fırtına çiftinin çocukları…

Her şeyleri var, mutlular ve refah içinde yaşıyorlar… Ancak ailenin başına gelen bir sürpriz gelişme hayatlarını alt üst edecek.

Anibal Güleroğlu, diziden oldukça umutlu ve şu yorumuyla da başarılı olmasının nelere bağlı olduğunu ifade ediyor:

Star TV'nin Kağıt Ev dizisinin başarı şansı iki faktöre bağlı! 9

“Can Nergis, Bülent Gültekin ve Tuvana Türkay gibi isimleri de kadrosunda barındıran dizi, adalet sistemiyle içli dışlı olan iki yetişkinin aklınca ailesini savunduğunu sanan kızlarının başlarına açtığı bela sonucu suçu örtbas etmeye çalışırken adalete nasıl takla attırabileceğini sunacak ve bu meyanda hayattaki beklenmeyen olaylarla gelişen ikilemleri de sorgulatacak izleyicisine.

Dolayısıyla ‘‘Kâğıt Ev’den hayata bakış oldukça ilginç gelişmelere gebe bir içerik performansına sahip ve bu performans gerektiği biçimde değerlendirilirse ‘Kâğıt Ev’ dayanıklı çıkıp ciddi bir rakip olabilir’’ diyebiliriz rahatlıkla.

Başarıya giden yolda içerik ve oyunculuk performansı kadar, ekran yolculuğunu başlatmada doğru zamanlamanın ve gün seçiminin önemine de dikkat çekerek koyalım noktamızı.”

Görüldüğü üzere Kağıt Ev dizisi iyi ve başarılı bir yapım. İlk izlenimler bu yönde. Ancak bu durumu lehine çevirebilmesi için gerekli olan şeyler ise net…

Star TV’nin doğru bir zamanda ve doğru bir günde Kağıt Ev dizisini izleyicinin karşısına çıkartması… Şayet bu konuda hata yapılır ise, dizi ne kadar başarılı görünürse görünsün, rakip yapımlara yönelik izleyici sadakati nedeniyle Kağıt Ev için işler sıkıntıya girebilir.