Ana sayfa Sosyal Medya Bir zamanların sevilen oyuncusu Zeynep Tokuş paylaşımlarıyla yine yürekleri hoplattı!

Bir zamanların sevilen oyuncusu Zeynep Tokuş paylaşımlarıyla yine yürekleri hoplattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -1998 yılında Türkiye güzeli seçilen Zeynep Tokuş aynı yıl yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede fenomen olan Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile baş rolü paylaşmıştı. Daha ilk rolüyle geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu, spot ışıklarından uzaklaşıp kendine bambaşka bir hayat kurdu.

Vizontele Tuuba isimli akıllara yazılan filmin yanı sıra Çocuklar Duymasın gibi fenomen bir dizide kısa bir süre ‘Meltem’ karakterine de hayat veren Zeynep Tokuş, 2009 yılında Ayrılık isimli dizide yer almış ve sonrasında da oyunculuktan uzakta kalmıştı.

2011 yılında Erdem Yılmaztürk ile evlenen 3 çocuk annesi güzel oyuncu artık yaşamını yoga eğitmeni olarak sürdürüyor ve instagram hesabından sık sık iddialı yoga pozlarını takipçileriyle paylaşıyor.  Zeynep Tokuş’un ‘Cam kenarı şekilleri’ yazdığı paylaşımı yine takipçilerinin yüreğini hoplattı.

Bir zamanların sevilen oyuncusu Zeynep Tokuş paylaşımlarıyla yine yürekleri hoplattı! 9

Oyuncu, 2021 yılında Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı Aşkın Kıyameti isimli sinema filminde konuk oyuncu olarak yer almış ve yoga eğitmenini canlandırmıştı.

Bir zamanların sevilen oyuncusu Zeynep Tokuş paylaşımlarıyla yine yürekleri hoplattı! 10

Artık yoga eğitmenliği yapan ve pek çok ünlü isme de yoga eğitimi veren ünlü oyuncu oyunculuğa dönüp dönmeyeceği sorusuna  ‘Emekli oldum artık’ cevabını vermişti. 44 yaşındaki oyuncu fit vücuduyla da büyük beğeni topluyor ve hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor.

Bir zamanların sevilen oyuncusu Zeynep Tokuş paylaşımlarıyla yine yürekleri hoplattı! 11