Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ve Zeynep Tokuş, Aşkın Sürprizi filminin setinden sürprizi yaptı!

Pınar Deniz ve Zeynep Tokuş, Aşkın Sürprizi filminin setinden sürprizi yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ve Boran Kuzum’un başrolünde oynadığı Aşkın Kıyameti isimli filmin çekimleri kısa bir süre önce başladı. BKM imzalı filmin bir sürprizi de uzun yıllardır setlerden uzak olan Zeynep Tokuş’un yeniden kamera karşısına geçmesi oldu.

Bir süre önce dizide rol alacağı öğrenilmişti Tokuş’un. Oyuncu, uzun zamandır hiç bir projede yer almıyordu. Sosyal medyada sık sık yoga yaparken görülen oyuncu, artık yoga eğitmeni olarak anılıyordu.

Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünde oynadığı Deli Yürek ile tanınan Zeynep Tokuş, sonrasında Çocuklar Duyması, Vizontele, Esir Şehrin İnsanları, Hırçın Menekşe, Ayrılık gibi projelerde de oynamıştı.

Son işi de Ayrılık dizisi olmuş ve 2009 yılından beri sektörden uzak bir hayat sürüyordu. Zeynep Tokuş, şimdi Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Aşkın Kıyameti filminde Pınar Deniz, Boran Kuzum, Yiğit Kirazcı, Seda Türkmen ve Musa Uzunlar gibi isimlerle kamera karşısına geçiyor.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı filmin çekimleri başladı. Setten ilk sürpriz de geldi. Zeynep Tokuş’un makyajı yapılırken çektiği bir videoyu Pınar Deniz de paylaştı. Tokuş’un “Ay arkamda bir güzellik, şirinlik, tatlılık belirmiş bir anda” notuyla yaptığı paylaşım aşağıda…

Pınar Deniz ve Zeynep Tokuş, Aşkın Sürprizi filminin setinden sürprizi yaptı! 7