Ana sayfa Sinema Efsane dizi Deli Yürek’in Zeynep’i Zeynep Tokuş yıllar sonra hayranlarıyla buluşuyor!

Efsane dizi Deli Yürek’in Zeynep’i Zeynep Tokuş yıllar sonra hayranlarıyla buluşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yönetmenliğini Osman Sınav’ın üstlendiği Deli Yürek dizisi 1998-2002 yılları arasında ekrana gelmiş ve bugün Türkiye’nin en büyük yıldızlarından olan Kenan İmirzalıoğlu’nun kariyerinin ilk çıkışını yapmasını sağlamıştı. Dizide Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Yusuf Miroğlu’nun sevdiği kadın güzeller güzeli Zeynep’ti. Zeynep’i canlandıran Zeynep Tokuş uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Mafya ve siyaseti konu alan aksiyon ve dram dizisi Deli Yürek, yayınlandığı dönem çok büyük ilgi görmüştü. Dört sezon süren dizi Show TV’de yayınlanmıştı. Deli Yürek, Haziran 2002’de yayınlanan 113. bölümle ekranlara veda etmişti.

Deli Yürek dizisi Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Tokuş’un dikkatleri üzerine çekmesini sağlamıştı. Deli Yürek’ten sonra oyunculuğa devam eden Kenan İmirzalıoğlu çok ünlü bir yıldıza dönüşürken Zeynep Tokuş ise kendi kabuğuna çekilmeyi tercih etmişti.

Efsane dizi Deli Yürek’in Zeynep’i Zeynep Tokuş yıllar sonra hayranlarıyla buluşuyor! 7

Vizontele Tuuba isimli akıllara yazılan filmin yanı sıra Çocuklar Duymasın gibi fenomen bir dizide kısa bir süre Meltem karakterine de hayat veren Zeynep Tokuş, 2009 yılında Ayrılık isimli dizide yer almış ve sonrasında da oyunculuktan uzakta kalmıştı. ediyor.

2011 yılında Erdem Yılmaztürk ile evlenen 3 çocuk annesi güzel oyuncu artık yaşamını yoga eğitmeni olarak sürdürüyor ve instagram hesabından sık sık iddialı yoga pozlarını takipçileriyle paylaşıyor. 44 yaşındaki oyuncu fit vücuduyla da büyük beğeni topluyor ve hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor.

En son 2009 yılında Ayrılık isimli dizide rol alan Zeynep Tokuş yıllar sonra Aşkın Kıyameti isimli filmde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tokuş, senaryosu Yılmaz Erdoğan’a ait olan ve başrollerini Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı filmde bir yoga hocasını canlandıracak. Film, 20 Haziran’da Netflix’te izleyiciyle buluşacak.