Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz açıkladı; Yasak Elma dizisinde muhteşem üçlü yeniden kuruldu!

Biran Damla Yılmaz açıkladı; Yasak Elma dizisinde muhteşem üçlü yeniden kuruldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin beşinci sezonuyla ekranlara gelen fenomen dizisi Yasak Elma’da işler yolunda gidiyor. Geçen hafta reytinglerde üst sıraları zorlayan dizide entrikası bol sahneler devam ediyor.

Yasak Elma dizisine beşinci sezonun başında Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen katıldı. Kumru ve Doğan karakterleri ile yer alan iki ünlü isim de etkili performanslar ortaya koyuyor. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri ile Kumru’nun çekişmeli halleriyse her bölüm merakla bekleniyor.

Gerçek hayatta iyi birer arkadaş olan Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece, Kumru ile Yıldız’ın halleriyle çok eğleniyorlar. Dizi kadrosuna sezon başında dahil olan 24 yaşındaki güzel oyuncu, Şevval Sam ve Eda Ece başta olmak üzere tüm rol arkadaşlarıyla enerjilerinin çok iyi tuttuğunu belirtiyor. Geçen sezon Şahika karakteri diziden ayrılmamışken, Nesrin Cevadzade ile Eda Ece ve Şevval Sam ‘muhteşem üçlü’ olarak anılıyordu. Şahika karakteri hikayeden gidince bu durum bozuldu. Ama beşinci yeni  sezonda ‘muhteşem üçlü’ yeniden kuruldu.

Biran Damla Yılmaz açıkladı; Yasak Elma dizisinde muhteşem üçlü yeniden kuruldu! 31
Genç oyuncu “Muhteşem üçlü oldunuz” hatırlatması üzerine özellikle Şevval Sam ve Eda Ece ile sette çok eğlendiklerinin dile getirirken şunları söyledi, “Evet, bir nokta da işi de eğlenceli bir hale getirmek lazım. Bizim de motivasyonumuzun yüksek olması gerekiyor. Zaten çok iyi anlaşıyoruz. Çok güzel bir iş yapıyoruz. Bu da diziye yansıyorsa ne mutlu.”

Çevirdiği entrikalar nedeniyle Yasak Elma’da tansiyonu artıran Kumru karakteriyle ilgili Biran Damla Yılmaz şu analizi yapıyor.

“Başta izleyiciler çok sevemediler yaptıklarından dolayı. Karakter onaylanmadı. Hala onaylanmıyor ama arada şunu duyuyorum. Biz yapamıyoruz ama sen yap, diyenler oluyor. ‘Yap da izleyelim, rahatlayalım.’ diyorlar. İzleyici Kumru’nun net ve düz tavrını seviyor bence. Ben de Kumru ile çok eğleniyorum. Bu zamana kadar oynadığım karakterler arasında en keyif aldığım karakterlerden biri.”

Biran Damla Yılmaz açıkladı; Yasak Elma dizisinde muhteşem üçlü yeniden kuruldu! 32
Dizide Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın eşi Çağatay’ın kendisini Kumru ile aldattığını ilan ettiği sahne de çok konuşulmuştu. Oyuncunun bu sahne ile ilgili yorumu ise dikkat çekici.

“Eda dizide Yıldız karakteriyle benim üzerime yürüdükçe fanlar coşuyor. Görmek istedikleri manzara da o çünkü. İyi ve kötü var. İyi Eda, bense kötü karakter Kumru. İyi kötüyü yendikçe iyi ki yaptı oluyor. Bu da reytinglere yansıyor. Sadece o değil ki her sahne konuşuluyor. Yasak Elma etkisi.. Çok şükür reytinglerimiz çok güzel.”