Ana sayfa Sosyal Medya Damla Colbay kariyerinde bir ilki Yalnız Kurt dizisi sayesinde yaşıyor!

Damla Colbay kariyerinde bir ilki Yalnız Kurt dizisi sayesinde yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Damla Colbay’ın dizi seçimlerinin çok başarılı olmasının altında bir neden var! 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Damla Colbay, Yalnız Kurt isimli dizi ile ekranlara geri döndü… Esra Türkmen karakteri ile izleyici karşısına çıkan ama bu karakterin ölmesinin ardından, ikiz kız kardeşi Sare olarak izleyicilerle buluşan oyuncu, yine etkili bir performans ortaya koyuyor.

2014 yılında Kara Para Aşk dizisindeki Demet karakteri ile oyunculuğa başlayan Damla Colbay’ın iyi projeler seçtiğini gözlemliyoruz. İçerde ve Hekimoğlu dizilerinde çok başarılı çıkışlara imza atan genç oyuncu, ayrıca Hayat Mucizelere Gebe ile Zengin ve Yoksul isimli projelerde de deneyim kazandı.

Damla Colbay’ın Yalnız Kurt dizisi tercihi de çok doğru çıktı… Milyonlarca izleyiciyi etkileyen diziye çok yakışan oyuncu, Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada gelen teklifleri değerlendirirken seçici olduğunu söyledi.

Oyuncunun mesleğine bakışı bugüne kadar iyi projelerde yer alabilmesinin de nedeni olmuş. Damla Colbay, “Amacım; böyle yavaş yavaş, gerçekten iyi ve kaliteli, yaptığım işi saygı duyduğum bir yerden yapmaya çalışmak. Bu anlamda hem kendim hem de menajerlerimin desteğiyle güzel ve doğru işleri seçerek ilerlediğimi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Damla Colbay kariyerinde bir ilki Yalnız Kurt dizisi sayesinde yaşıyor! 11

Oyuncunun bu sözleri şimdiye kadar başarılı dizi seçimi yapmasının da nedenini ortaya koyuyor. Her projeye yanaşmayan, inandığı işlerde rol almak isteyen Damla Colbay, kendisini geliştirmek için de her fırsatı değerlendiriyor.

Oyuncu, “Hep kendimi yenilemeye, bir şeyler öğrenmeye ve kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum. Genel, gelip geçici bir şeydense daha yavaş ve emin adımlarla ilerlemek beni daha çok tatmin ediyor” açıklamasıyla da kariyerinde sağlam adımlar atmaya devam edeceğini anlattı.

Sare karakterinde kendisini ilk kez bu kadar bir karakterin içinde hissettiğini belirten Damla Colbay, projenin kadın başrolü olmayı hak ettiğini de gösteriyor.

Oyuncu, şu sözleri ile dikkatleri çekti: “İlk kez ‘Yalnız Kurt’taki Sare karakterinde oyuncu olarak kendimi bu kadar bir karakterin içinde hissediyorum. Yıllardır bir sürü farklı işte oynadım ama bu iş benim için bana oyunculuğu anlatan şey oldu. O yüzden oyunculuğun bendeki karşılığı kendimi biraz daha anlayabilmek ve kendimle tanışabilmek sanırım.”