Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz da rol arkadaşı Eda Ece’nin izinden gitti!..

Biran Damla Yılmaz da rol arkadaşı Eda Ece’nin izinden gitti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’ya Kumru’ karakteriyle dahil olan oyuncu Biran Damla Yılmaz, oyunculuk yeteneğiyle olduğu kadar sık sık özel hayatıyla da magazin basınına gündem oluyor.

Kısa süre önce müzisyen sevgilisi Çağrı Telkıvıran’la yollarını ayıran Biran Damla Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı. Son günlerde ortaya atılan iddialara göre, oyuncunun kalbini basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu’na kaptırdığı konuşuluyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, ünlü oyuncu iddiaları doğruladı. Biran Damla Yılmaz Altuntaş’a yaptığı açıklamada; “Evet, beraberiz ve çok mutluyum” dedi.

Biran Damla Yılmaz da rol arkadaşı Eda Ece'nin izinden gitti!.. 7

Kariyerindeki yükselişini sürdüren oyuncu, iş hayatının ardından aşk hayatında da mutlu bir döneme girdi. Biran Damla Yılmaz da Yasak Elma dizisinde birlikte rol aldığı Eda Ece gibi gönlünü bir basketbolcuya kaptırdı.

Biran Damla Yılmaz’ın sevgilisi Doğuş Özdemiroğlu, Darüşşafaka’da forma giyiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, konuyla ilgili ulaştığı Biran Damla Yılmaz ‘ın ‘Evet, Doğuş’la beraberim ve çok mutluyum’ dediğini aktardı.

Birsen Altuntaş açıklamasında ayrıca, “Böylece Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in dışında, Ebru Şahin – Cedi Osman, İrem Sak – Furkan Korkmaz, İlayda Akdoğan- Roham Kabir’in dışında bir oyuncu ve basketbolcu çiftimiz daha oldu” şeklinde yorum yaptı.