Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’ın yeni dizi heyecanı gelecek yıla kaldı! Disney Plus’tan şaşırtan erteleme!

Biran Damla Yılmaz’ın yeni dizi heyecanı gelecek yıla kaldı! Disney Plus’tan şaşırtan erteleme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazar Büşra Cebe’nin çok sevilen romanlarından Siyaha Bulaşan Kadınlar heyecanla beklenen bir yapım oldu. Ancak diziden gelen son bilgiler merakla bekleyenleri üzecek. 7 farklı kadının sarsıcı hikayelerinin yer aldığı dizi için Medyapım bir süredir ön hazırlıkları yürütüyordu. Disney Plus ile yapılan anlaşma çerçevesinde de dizi için güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturulması kararlaştırılmıştı.

Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Cansu Dere gibi isimlerin de dizide yer alması amacıyla teklifler yapılacağı da gündeme gelmişti. Ancak Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için birçok iddia ortaya atılmıştı. Ancak geçtiğimiz hafta ilk önemli gelişme Biran Damla Yılmaz’ın, yapımcı Fatih Aksoy ile anlaştığı iddiaları oldu.

Medyapım tarafından hazırlanmakta olan Yasak Elma dizisine beşinci sezonun başında katılan Biran Damla Yılmaz, yine aynı yapımcının Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için de sözleşti. Ancak Disney Plus’ın isteği üzerine bu etkili dram dizisinin 2023 yılına ertelendiğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Biran Damla Yılmaz’ın da güçlü kadın hikayesinde başrolde yer alma heyecanı, gelecek yıla kalmış oldu. Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda da yer alması beklenen genç oyuncu, şimdilik dizi için anlaşma sağlanan tek oyuncu konumunda.

Biran Damla Yılmaz'ın yeni dizi heyecanı gelecek yıla kaldı! Disney Plus'tan şaşırtan erteleme! 7

Ebru Şahin, Tuba Büyüküstün, Elçin Sangu gibi önemli isimlere de teklifler yapıldığı ortaya çıktı. Ancak dizi Disney Plus’ın ilk açılışta eğlenceli yapımlarla izleyici karşısına çıkmak istemesi sonucunda ertelendi. 14 Haziran’da Türkiye’de izleyicilerle buluşacak olan Disney Plus için beklentiler çok yüksek ve ünlü isimlerden gelen üst üste yeni proje gelişmeleri de heyecanın artmasını sağlıyor.

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil adlı kadınların sarsıcı hikayelerinin anlatılacağı dizi için ön hazırlıklara da ara verilmiş oldu.