Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisi başlamadan, başına gelmeyen kalmadı! İşte Esra Bilgiç ayrılığının perde arkası…

Süslü Korkuluk dizisi başlamadan, başına gelmeyen kalmadı! İşte Esra Bilgiç ayrılığının perde arkası…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk dizisi ilk gündeme geldiğinde Çağatay Ulusoy’un yeniden ekrana dönmesini heyecanla bekleyenler için çok güzel bir sürpriz olmuştu. tv8’de yayınlanması beklenen dizinin tanıtımı da çekildi ve izleyici çekimlerin başlaması için beklemeye başladı.

Alina Boz ve Çağatay Ulusoy partnerliği, izleyicinin sezonun en çok beklediği yapımlar arasında yer alan Süslü Korkuluk dizisinin en çok merak edilen kısmıydı. İki başarılı, genç ve popüler ismin ekran uyumu da merak ediliyordu.

İlk olarak dizinin tv8 ile anlaşmasında yaşanan sorunlar, yeni bir kanal arayışına gidilmesi ile devam etti. Kanalların bütçeyi yüksek bulması ile dijital platformlara götürüldü dizi. Sonunda Netflix ile anlaşmanın sağlandığı konuşulurken, tam da o günlerde Esra Bilgiç’e diziden teklif gittiği öğrenildi.

Bu kez Alina Boz konusu herkesi şaşırttı. Boz’un dizi başlamadan oynamaktan vazgeçtiği ve Esra Bilgiç’e teklif gittiği öğrenildi. Başarılı oyunculuğu ile son dönemin parlayan yıldızlarından olan Esra Bilgiç ile Çağatay Ulusoy’un partnerliği bu kez konuşulmaya başlandı.

Süslü Korkuluk dizisi başlamadan, başına gelmeyen kalmadı! İşte Esra Bilgiç ayrılığının perde arkası... 8

Bilgiç’in projeyi kabul edip etmediği netleşmese de kulislerde iki ünlü isimle anılmaya başlandı dizi. Çekimlerine Kırklareli’nde başlandığı ise dizinin yönetmeni Cem Karcı’nın bir paylaşımı ile gündeme geldi.

Heyecan doruğa çıkmışken bu kez de Esra Bilgiç cephesinden gelen bir paylaşım, herkesi şaşırttı. Zira Bilgiç, zaten henüz anlaşma imzalamadığı dizide olmayacağını, şartların uymadığını anlatan bir açıklama yayınladı.

Kulislerde anlaşma yaptığı sanılan oyuncunun, aslında sözleşme şartlarını kabul etmemesi nedeniyle diziyle bir anlaşmaya zaten varmadığı öğrenildi.

Esra Bilgiç, projeden ayrıldığı şeklindeki haberlere, zaten kadrosunda olmadığını belirterek gelen teklife imza atmadığını belirtti. Oyuncu,“Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim. Bir Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum. Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Esra…” notunu paylaştı instagram sayfasından.

Süslü Korkuluk dizisi başlamadan, başına gelmeyen kalmadı! İşte Esra Bilgiç ayrılığının perde arkası... 9

Alina Boz’un da benzer sebeplerle anlaşma yapmadan vazgeçmesinde sözleşme şartlarının kendisine uymaması mı var bilinmiyor ancak Süslü Korkuluk dizisinin hala bir kadın başrol oyuncusu yok!

Esra Bilgiç’in, beklentileri yerine getirmesine rağmen ünlü oyuncunun sözleşme şartlarıyla ilgili yapımcıdan gelen değişikliklerden rahatsız olduğu da yaptığı açıklamadan anlaşılmakta.

Esra Bilgiç ilk başta dizi için anlaşmış olsa bile, yapımcının sözleşme konusunda sonradan farklı talepler öne sürmesi nedeniyle vazgeçmiş görünüyor. Esra Bilgiç’in 2023 yılının sonuna kadar OGM Pictures projelerinde yer alması gibi bir şart getirilmesinin de oyuncuyu rahatsız ettiği konuşulmakta.

Başarılı oyuncu OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’ın sürekli sözleşme ile ilgili yeni taleplerde bulunmasından rahatsız olduğu şeklinde kulislerde bazı konular gündeme gelmekte…