Ana sayfa Foto Galeri Birce Akalay, 30 yaşına gelince düşünceleri değişti!

Birce Akalay, 30 yaşına gelince düşünceleri değişti!

tarafından ker_def

birce-levend

YÜRÜYÜŞ YAPMAM BİLE YASAK

* Spor spikerliği de yaptınız. Aranız nasıl spor ile?
– Günlük koşturmada pek vaktim olmuyor spor yapmaya, halen sakatlığım devam ettiği için de çok dikkatli olmak mecburiyetindeyim spor yaparken. Maalesef yürüyüş yapmam bile yasak. Ama yoga ve pilates serbest.

* Ben sizi geçmişe gidince en çok ‘Yer Gök Aşk’ dizisi ile hatırlıyorum. “Yer Gök Aşk”tan “Evli ve Öfkeli”ye nasıl bir gelişim içindesiniz?
– Sakin sakin yol alıyorum. İçselleştirdiğim her karakteri sevecek kadar zamanım oldu. Zamanı doğru değerlendirmeye çalışıyorum. O zaman 26 yaşındaydım şimdi 32. Altı sene güzel zaman.

* Sarp Levendoğlu ile çok güzel bir çiftsiniz. Sizi bu kadar uyumlu yapan birinizin güzel diğerinizin yakışıklı olmasının ötesinde bir şeyler olmalı…
– Uyumlu olmamız herhalde. Benzemezlerinize rağmen hayat devam eder. Uyum o hayatı müşterekte nasıl yaşadığınızın cevabı aslında. Size uyumlu görünüyorsak uyumluyuzdur o zaman.

* Çocuk desek…
– Dünyanın en kıymetli mücevheri. Tabii ki bu çalışma koşullarında biraz zor şu an için. Ona tam randımanlı bir zaman ayırmam gerektiğini hissediyorum ama hayat bu tabii ne zaman ne getireceğini bilemeyiz. İşin özü ben biraz da onun için çalışıyorum. Ona konforlu bir hayat verebilmek için… Dilerim bir gün kısmet olur.