Ana sayfa Kadın Haberleri Birce Akalay, Babil dizisindeki rolüyle sosyal medyanın zirvesinde!

Birce Akalay, Babil dizisindeki rolüyle sosyal medyanın zirvesinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Babil dizisinde haftalar ilerledikçe, diziden detaylar ortaya çıktıkça izleyiciler daha da çok bağlanıyor.

Dizide müthiş oyunculuklar ve bir sonraki adımı tahmin etmenin mümkün olmadığı bir hikaye var. Geçmiş ile kurulan bağlantıların da yavaş yavaş ortaya çıkması ile Babil çok daha güzelleşiyor.

Dizinin 3.bölümü 31 Ocak Cuma günü yayınlandı ve ekran başındaki izleyicileri yine şaşırtan, ekran başında soluksuz izleten sahneler vardı. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Ozan Güven, Aslı Enver ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 3.bölümü yine çok beğenildi.

Sosyal medyada ise İlay karakterine hayat veren Birce Akalay gündem oldu. Ünlü oyuncunun hem performansı hem güzelliği hem de dizideki zarif halleri izleyicileri bir hayli etkiledi.

Binlerce tweet atılan paylaşımlardan sonra Birce Akalay etiketi bir anda Türkiye gündeminin ilk sırasına yerleşti. Akalay’ın dizideki farklı imajları da dikkat çekti.