Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın’ın pek bilinmeyen bir dizisi daha var!

Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın’ın pek bilinmeyen bir dizisi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Işın, Sefirin Kızı dizisindeki Sahra rolünden sonra şimdilerde Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Masumiyet dizisinde yerini alıyor. İrem Orhun karakterine hayat veren oyuncu, yeni dizisinde bambaşka bir rolle ekranda.

Kadına şiddet konusunda duyarlılığı ortaya çıkartan hikayesi ile dikkatleri çeken Masumiyet dizisi, geniş bir hayran kitlesi edindi. Deniz Işın da rolünü başarıyla canlandıran isimlerden birisi. Ancak oyuncunun bir başka dizisi daha var ve çok da bilinmiyor.

Youtube ortamında yayınlanmakta olan Eee Sonra isimli diziye başlayan Işın, Sarp Bozkurt ile birlikte kadın erkek ilişkileri üzerine dikkat çeken bir projede yer aldı. Şimdiye kadar ilk 4 bölümü yayınlanan diziyi izlemeyen isteyenler eee sonra? isimli youtube kanalını takip edebilir. Dizinin 5.yeni bölümü 12 Mart Cuma saat 17.00’de paylaşılacak.

Eee Sonra isimli diziden kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Çekimlerde yaşanan hataların yer aldığı video izleyicileri bir hayli gülümsetiyor. İşte o görüntüler:

“Eee sonra?” kadın-erkek ilişkisindeki taktikleri konu alan interaktif bir dizidir. Başrollerinde Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’ un yer aldığı dizide, şimdiye kadar aradıkları aşkı bulamamış iki karakterimiz artık pes edip farklı taktik kitaplarından akıl almaya başlar.

Kitaptan okudukları taktikler yüzünden buluşmalarını mahveden Sarp ve Deniz’in birbirlerini tanımaya çalışırken başlarından geçen komik ve duygusal anları izleyeceğiz. Hatta izlemekle kalmayıp karşımıza çıkan tercihler sayesinde hikayenin ilerleyişine biz karar verip farklı sonlar ile hikaye nasıl devam ediyor izleyip göreceğiz.