Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay ile Oktay Kaynarca birlikte proje için açık kapı bıraktı!

Birce Akalay ile Oktay Kaynarca birlikte proje için açık kapı bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemde üst üste yer aldığı dizilerde farklı karakterleri canlandırdı. Babil isimli dizi ile 2020 yılında hayranlarının beğenisini kazanan oyuncu, İlay karakterini canlandırmıştı. Fox TV ekranındaki Son Yaz dizisinde 5 bölüm yer alan oyuncu, iki dijital dizi projesiyle gündemde bulunuyor.

Netflix’te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu isimli dijital dizide eski partneri İbrahim Çelikkol ile buluşan oyuncu, ayrıca Mezarlık isimli dijital diziyle de gündemde yer alıyor. Birce Akalay’ın oyunculuğun yanı sıra yapımcılığa da adım atan Oktay Kaynarca ile bir araya gelmesi büyük heyecan yarattı.

İkilinin yeni bir proje için buluştuğunu düşünen hayranları bu duruma çok sevinmişti. Ancak Birce Akal, “Arkadaşlarımızla oturuyoruz, projeyle alakası” yok diyerek hayranlarının heyecanını tek cümlesiyle bitirdi.

Oktay Kaynarca da yakın arkadaşını doğrularken, birlikte bir yemek yediklerini söyledi. Kaynarca, “Hayat belli olmaz ne olacağı ama şu anda böyle bir mevzu içinde değiliz” diyerek birlikte proje yapma konusunda bir açık kapı da bıraktı.

Birce Akalay ile Oktay Kaynarca birlikte proje için açık kapı bıraktı! 7

Oktay Kaynarca son dönemde çok çalıştığını ifade etti. Hem markalarla işbirliği hem yeni dizi hem de yapımcılık konularında yoğun bir dönemin içinde olan Oktay Kaynarca, “Güzel şeyler olacak” diye konuştu.

Birce Akalay, Mezarlık isimli dijital dizinin çekimlerini bir hafta önce bitirdiklerini şu anda dinlenmekte olduğunu belirtti. Kendisine gelen projeleri okuduğunu da belirten oyuncu, ayrıca kendi markası için de uğraşmaya devam ettiğini söyledi.

Birce Akalay, Oktay Kaynarca ile birlikte rol almayı her zaman istediğini belirterek, “Neden olmasın, çok eski dostuz. Olabilir” diye konuştu. Oktay Kaynarca da birlikte proje olabileceğini ama şu anda böyle bir gündemlerinin olmadığını ifade etti.

Bilindiği üzere Oktay Kaynarca, atv’de Eylül ayında yayınlanacak ve çok iddialı olduğunu vurguladığı yeni bir diziye başlayacak. İkilinin yakın bir zaman içinde birlikte rol alması gündemde olmasa bile, bu yeni dizi için ileride bir anlaşma yapılır ise şaşırmamak gerekir.

İki ünlü ismin hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, birlikte bir dizide yer almalarının çok güzel olabileceğini belirten ifadeler kullandılar.