Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu dizisindeki şarkının anlamı çok büyük oldu!

Kaderimin Oyunu dizisindeki şarkının anlamı çok büyük oldu!

tarafından ker_def

Star TV ekranında yayınlanan ve Cuma akşamları sadık bir izleyici kitlesini kendisine bağlayan Kaderimin Oyunu dizisi, heyecanlı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile yoluna devam ediyor. Bu sezon Star TV’nin en iyi çıkış yapan dizisi olması ve kanalın izlenme oranlarını yükseltmesi bakımından Kaderimin Oyunu iyi bir sınav veriyor.

İkinci sezonu için de NGM Medya ile Star TV’nin anlaşması izleyicilerin içini rahatlattı. Dizinin 12. bölümü de yayınlandı ve bir sahne herkesi gözyaşına boğdu… Bu sahnede genç yaşta hayatını kaybeden Onur Can Özcan isimli müzisyenin Yaramızda Kalsın isimli şarkısına yer verildi.

Şile’de tekne kazasında yaşamını yitiren genç müzisyen Onur Can Özcan, 21 yaşında hayata veda etmişti. Besteci, solist ve söz yazarı Onur Can Özcan’ın büyük beğeni ile dinlenen şarkısı Kaderimin Oyunu’nunda kendi sesinden yer aldı.

Sosyal medyada dizinin izleyicileri de bu duygu yüklü an ile ilgili paylaşımlarda bulundu.
Sevilen dizi duyguların öne çıktığı anlarda “Yaramızda Kalsın” parçasına yer vererek genç müzisyeni anmış oldu.

Asiye ve Cemal’in eski günlerine dair görüntülerin de yer aldığı 12. bölümden birçok aşk dolu fotoğraf sosyal medyada büyük yankı buldu. Kaderimin Oyunu izleyicileri, Asiye ve Cemal’in eski günlerine dair daha çok görüntüyü görmek istediklerini belirten yorumlar paylaştı.

Kaderimin Oyunu dizisindeki şarkının anlamı çok büyük oldu! 7

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme aldığı “Kaderimin Oyunu” nun genç yeteneğe olan bu hüzünlü selamı sosyal medyada da ilgi gördü. Merak dolu gelişmeleriyle Kaderimin Oyunu her Cuma Star’da.