Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda’nın Doktor Manolya’sı bu kez Masumlar Apartmanı’nın Safiye’sine iyi gelebilecek mi?

Kırmızı Oda’nın Doktor Manolya’sı bu kez Masumlar Apartmanı’nın Safiye’sine iyi gelebilecek mi?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, bu hafta 62. Bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu’nun çok başarılı işler yaptığı dizide değişim başlıyor.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” adlı kitabının “Çöp Ev” bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı, sadece dizideki başarılı oyunculuklarla değil, gerçek hayat hikayelerini ekrana taşımasıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Son haftalarda düşen reytingleri ile konuşulan ve artık finale adım adım gittiği de hissedilen Masumlar Apartmanı’nda Safiye’nin yeni hayata uyum sağlama noktasında direndiği, içine düştüğü bunalım ve saçlarını kesmesi sahnesi herkesi derinden etkilemişti.

Bu sahnede Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci’nin de artık pes etmekte olması ve sevdiği kadını kaybetmemek adına Safiye’ye yeni hayatı kabullenmezse kendisinin de olmayacağı restini çekmesi etkili oldu. Fakat gelgitler yaşayan Safiye hala yeni hayatı kabullenmekte zorlanıyor.

Kırmızı Oda’nın Doktor Manolya'sı bu kez Masumlar Apartmanı’nın Safiye’sini iyi gelebilecek mi? 16
Masumlar Apartmanı’nın 62. bölümünde Gülben, ikna etmek üzere daha önce yardım aldığı doktor Manolya’yı Safiye’nin evine götürüyor. Önce karşı çıksa da Gülben’in anne olacağını öğrenen ve ailesinin ona ihtiyacı olduğuna sonunda ikna olan Safiye, uzun süre sonunda tedavi olmaya kabul ediyor. Bu karara Gülben ve Naci başta olmak üzere herkes çok seviniyor.

Yeni bölümle birlikte izleyicinin Kırmızı Oda’daki performansıyla beğeni toplayan ve hayranların yeniden ekranlarda görmek istediği Doktor Manolya karakterini canlandıran Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı’nda izleyiciyle buluşuyor.