Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay nasıl oluyor da farklı karakterleri bu kadar net bir ayırım ile oynayabiliyor, işte sırrı!

Birce Akalay nasıl oluyor da farklı karakterleri bu kadar net bir ayırım ile oynayabiliyor, işte sırrı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay’ın Netflix’te Haziran ayında birbiri ardına çıkan iki dizisi ile birlikte hayranları bir hayli mutlu olmuştu. Kuş Uçuşu dizisinde bir popüler bir televizyon spikerini canlandıran ünlü oyuncu, Mezarlık isimli dizide ise bir komiser karakteri ile kadın cinayetlerini araştıran bambaşka bir kişiliğe bürünmüştü.

Haziran ayında iki dizinin de üst üste yayınlanması ile Birce Akalay büyük beğeni topladı ve sosyal medyada aylarca konuşuldu. Hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık dizilerinde çok farklı karakterleri canlandırmasına rağmen, rollerin birbirine karışmaması ve oyuncunun net bir ayırım ile bu hikayelerde karakterin kimliğine bürünmesi şaşırtmıştı.

Birce Akalay bunu nasıl başarmıştı? Birçok hayranı bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Ünlü oyuncu iki dizinin çekimlerinin arasında 7 ay olduğunu ama aynı dönemde yayınlandığı için böyle bir algı oluştuğunu söyledi.

Bu soruyu yanıtlayan Birce Akalay, “İki işin arasında 7 aylık bir ara vardı. Onlar yayın tarihi olarak birbirine çok yakın olduğu için size öyle geldi. Aslında, ikisinin arasında 7 ay gibi bir ara var. Benim için keyif. İşin en eğlenceli kısmı bu, işimiz olmasından öte aşkla yaptığım bir şey. Her seferinde başka bir heyecan, o yüzden keyfim yerinde” diye konuştu.

Birce Akalay, oyunculuk mesleğini aşkla yapan bir isim. Bu nedenle de her projede farklı bir heyecan duyduğunu ve bunun da işine yansıdığını sözleriyle ifade etmiş oldu.