Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisi sonrasında Birkan Sokullu yine psikolojik derinlikli bir hikayeyi seçti!

Masumlar Apartmanı dizisi sonrasında Birkan Sokullu yine psikolojik derinlikli bir hikayeyi seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Han Derenoğlu karakteri ile hayranlarını adeta mest etti. Dizinin daha başlamadan önce yaptığı röportajda çok heyecanlı olduğunu ve çok farklı bir hikaye anlatacaklarını söylediği zaman bile Masumlar Apartmanı projesine ne kadar inandığı belliydi.

Birkan Sokullu, canlandırdığı Han karakteri ile özdeşleşen bir performans ortaya koyarak, iki sezon süren bu güçlü hikayenin en başarılı isimlerinden birisi oldu. Bu başarının ardından da birçok farklı teklif alan oyuncu, yeni projesini de belirledi.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yeni sezonda Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Ab-ı Hayat isimli dizide Birkan Sokullu da başrolde yer alacak ve kariyerinde yeni bir yükseliş için yeni bir fırsat elde edecek.

Hilal Saral gibi önemli bir yönetmen ile çalışma fırsatını da bulacak olan Birkan Sokullu, Nuran Evren Şit gibi önemli bir senaristin hikayesinde başrol olarak da önümüzdeki dönemde çok konuşulacak isimlerden birisi olacak gibi gözüküyor.

Masumlar Apartmanı dizisi sonrasında Birkan Sokullu yine psikolojik derinlikli bir hikayeyi seçti! 7

Birkan Sokullu’nun dizideki partneri ise 4 sezon boyunca büyük başarılara imza atan Bir Zamanlar Çukurova’nın güzeli Züleyha’yı oynayan Hilal Altınbilek olacak.

Şimdiden Birkan Sokullu ile Hilal Altınbilek ikilisinin heyecanı sosyal medyayı sarmışa benziyor. Dizinin oyuncu kadrosunun tamamlanmasının ardından çekimlere yakın bir zaman içinde başlanması bekleniyor.

Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı projesinde bir apartmanın içinde geçen hikayede izleyicileri derinden etkilemeyi başarmıştı. Ab-ı Hayat isimli dizi ise bir konakta geçecek ve bu anlamda da hikayenin detayları, psikolojik derinliği öne çıkacak.

Birkan Sokullu’nun Masumlar Apartmanı dizisinde sıklıkla yaşadığı bu psikolojik derinliği olan sahnelerin benzerleri bu sefer farklı bir hikayede, farklı bir ekranda izleyici ile buluşacak.