Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay şarkı söylediği videoyu sosyal medyada paylaştı, hayranları yorum yağdırdı!

Birce Akalay şarkı söylediği videoyu sosyal medyada paylaştı, hayranları yorum yağdırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı projelerle son ayların  en çok konuşulan isimlerinden birisi olan oyuncu Birce Akalay sesiyle de adından söz ettirdi.

2007 yılından beri pek çok dizi ve sinema filminde rol alan Akalay, Netflix için çekilen iki dizisi Kuş Uçuşu ve Mezarlık’ın bir kaç hafta arayla yayınlanmasının ardından dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, iki dizi projesinde de gösterdiği performansla sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı.

Güzel oyuncu, şarkı söylediği anlardan bir videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Oyunculuğuyla olduğu kadar sesiyle de dikkatleri üzerine çeken Birce Akalay, şarkı söylediği anlarla da gönülleri fethetti.

Hayranları oyuncunun videosunun altına, ‘Her şey yakışıyor’, Su gibi akıyor sesi, kelebek gibi narin kırılgan her şey yakışıyor Birce’ye’ ve Güzel bir ses ve yorum’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’ne bir röportaj veren oyuncu, bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında kendisini en çok etkileyen diziyle ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekmişti.

2007 yılında oynadığı Kader dizisi ile ilk kez ekrana gelen ve ardından Asi dizisinde rol alan Birce Akalay, 2010 yılında yayınlanan Yer Gök Aşk dizisini ise meslek hayatında ayrı bir yere koyduğunu ifade ederek, 122 bölüm yayınlanan ve ‘Havva’ karakterini canlandırdığı dizinin hayatının dönüm noktalarından birisi olduğunu belirtmişti.