Ana sayfa Sosyal Medya Türkiye’nin en iyi polisiye roman karakteri O3 Medya tarafından dizi oluyor!

Türkiye’nin en iyi polisiye roman karakteri O3 Medya tarafından dizi oluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara bomba gibi bir dizi geliyor. Türkiye’nin en iyi polisiye roman karakteri Başkomiser Nevzat, O3 Medya tarafından diziye dönüştürülüyor.

Bugüne kadar Benim Tatlı Yalanım, Vatanım Sensin, Kaçış, İstanbullu Gelin, Sefirin Kızı gibi çok başarılı dizilere imza atan yapım şirketi O3 Medya muhteşem bir yapımı ekrana getirmeye hazırlanıyor. Yapım şirketi Türkiye’nin en iyi polisiye roman yazarı Ahmet Ümit’in kurgu karakteri Başkomiser Nevzat’ı dizi haline getiriyor.

O3 Medya bu güzel haberin duyurusunu kendi sosyal medya hesabından yaptı. Yapım şirketi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: ““Aşk, yaşamı; cinayet, ölümü sıradanlıktan kurtarır.” Ahmet Ümit’in dünyaca ünlü roman kahramanı Başkomser Nevzat’ın soluk kesen serüvenlerini O3 Medya olarak sizlerle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Hoş geldin Başkomser Nevzat! Hoş geldin Ahmet Ümit!”

O3 Medya paylaşımına dizi için hazırladığı küçük bir tanıtım filmini de paylaştı. Türkiye’nin en sevilen polisiye roman karakteri Başkomiser Nevzat’ın dizi olacağı haberi büyük bir heyecan yarattı. Ahmet Ümit’in Karanlıkta Koşanlar, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Kavim ve İstanbul Hatırası, Sultanı Öldürmek ve Beyoğlu’nun En Güzel Abisi adlı romanlarında yer alan kurgusal bir karakter olan Başkomiser Nevzat, hayali bir kahraman olmasına rağmen çok büyük bir hayran kitlesine sahip.

Karısı ve kızını bir kazada kaybeden Başkomiser Nevzat, yumuşacık kalbi, adaletten yana olması, her daim ezilenleri koruması sebebiyle herkesin sevgilisi olmuştu. Başkomiser Nevzat, Ayrıca Ahmet Ümit’in çizgi romanları Çiçekçinin Ölümü ve Tapınak Fahişeleri’nde de ana karakterdi. Karanlıkta Koşanlar’ın televizyon uyarlamasında Uğur Yücel, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir’in sinema uyarlamasında ise Çetin Tekindor tarafından canlandırılmıştı.

Şimdi herkes zamanında Çetin Tekindor ve Uğur Yücel tarafından canlandırılan Başkomiser Nevzat karakterini kimin canlandıracağını çok merak ediyor. Nevzat’ın sevgilisi Despina, yardımcıları Zeynep ve Ali’yi canlandıracak oyuncular da herkesin kafasında soru işareti.